19 ARALIK KAPALI SPOR SALONU’NDA TADİLAT BAŞLADI

tadilat

19 Aralık Kapalı Spor Salonu ile ilgili ilk gelişme yaklaşık iki ay önce yaşanmış. Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Selçuk Kayhan’dan detaylı bilgiler almıştı. Kaymakam Soytürk, kapalı spor salonunda çalışmaların en kısa sürede başlanacağını ve salonun bir an önce bitirileceğini söylemişti.

O günden başlayan girişimler bugün meyvelerini vermeye başladı ve 19 Aralık Kapalı Spor Salonu’nda hızlı bir çalışma başladı. Salon, 90 gün sürecek tadilat sonunda tamamen elden geçirilerek, yepyeni bir görünüme kavuşacak.

19 Aralık Kapalı Spor Salonu’nda yapılan tadilatla, soyunma odaları, lavabolar, su tesisatı, çatı ve parke zemin yenilenecek, aydınlatma ve bahçe peyzaj düzenlemesi de yapılacak.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk 19 Aralık Kapalı Spor Salonu’nun tadilatı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “19 Aralık Kapalı Spor Salonu mevcut durumu ile maalesef sportif aktivite yapmaya elverişli değildi. Salonun mevcut eksikliklerini bir dosya halinde ilgili kurumlara gönderdik ve bugün itibariyle tadilat çalışmalarının başlamış olmasından ötürü memnuniyet duyuyoruz” dedi.

“19 Aralık Kapalı Spor Salonu’nun tadilatının başlamasında en büyük katkıyı Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk yapmıştır” diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın; “Bu salon ya kapatılacaktı ya da ivedilikle tadilatı yapılacaktı ki Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk’ün konuya duyarlılık gösterip bizzat alaka-dar olması tadilat sürecini hızlandırmıştır” dedi. Taşkın, “Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürümüz Selçuk Kayhan’a teşekkür ediyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.