‘Türkiye şampiyonu olmanız için hiçbir engel yok’

baskan ödül1

İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği basketbol kursunda yetişerek, ortaokullar arasında düzenlenen müsabakada, Hatay Şampiyonu olan Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, başarının mutluluğunu Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’le paylaştı.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i şampiyonada kazandıkları kupayla ziyaret eden sporcu öğrenciler, basketbol kursu imkanı sağlaması ve desteği nedeniyle teşekkür etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette sporcu öğrencilere, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Haluk Ersoy, antrenörleri Emin Yetkin, okulun beden eğitimi öğretmeni Akif Işıkoğlu da eşlik etti.

Başarısından dolayı sporcu öğrencileri kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Spor size zamanı iyi kullanmayı da öğretir. Hem derslerinize hem spora zaman ayırıyorsunuz. Zaman görecelidir çocuklar. Zamanı çok iyi değerlendirdiğinizde zaman çoktur, iyi değerlendiremezseniz zaman dardır. Spor onu da öğretiyor. Onun için spora devam edin çocuklar. Türkiye şampiyonu olmanız için hiçbir engel yok. Size tekrar başarılar diliyorum. Belediye olarak her zaman yanınızdayız. Sizi destekleyeceğiz. Sizler bizim yarınlarımızsınız. Sizleri ne kadar destekler, ne kadar önünüzü açarsak o kadar başarılı olursunuz. Yarın çeşitli görevlerde olacaksınız, yöneticiler, sporcular olacaksınız. Türkiye’yi sizlere emanet edeceğiz. Antrenörümüz Emin Yetkin hocama yürekten teşekkür ediyorum. Bu işi gönülden yapıyor. Çocuklar size tekrar başarılar diliyorum. Okul Müdürümüze de verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

‘HER BAŞARININ BİR ÖYKÜSÜ VARDIR’

Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Haluk Ersoy da yaptığı konuşmasında, “Her başarının bir öyküsü vardır. Bu başarı da sizin, belediyemizin çocuklarımızı sporla kucaklaştırmasıyla, desteğiyle sağlandı. Çocuklara sporda altyapı kazandırdınız. Bu altyapı çalışması, bizim için de ayrıca altyapı oldu. Bu başarıda en büyük pay sahibi sizi, belediyemizi görüyoruz. Sizlere şahsım, kurumum ve çocuklar adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çocukları kutlayarak, başarılarının devamını dileyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Önemli olan inanmak, başarmaktır” dedi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporcu öğrencilere eşofman takımı hediye etti.

Antrenör Emin Yetkin, sporcu öğrencilerin azimle idmanlara katıldıklarını belirterek, “Sporcularımızın içlerinden mutlaka milli takıma gidecek sporcular da çıkacak” dedi.

 

OKULDA MADALYA TÖRENİ

Sporcu öğrencilere ayrıca, Yunus Emre Ortaokulu’nda düzenlenen törenle madalyaları takıldı.

Okulun beden eğitimi öğretmeni Akif Işıkoğlu, öğrencilere madalyalarını takarak, kutladı.

Önce İskenderun Şampiyonu, daha sonra Hatay Şampiyonu olan Yunus Emre Ortaokulu sporcu öğrencileri,  Mart ayında yapılacak olan Bölge Karşılaşmalarına katılacak.

İskenderun Belediyesi’nin Sakarya Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen basketbol kursunda yetişen sporcu öğrenciler, antrenör Emin Yetkin gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.