Adayları buluşturan açılış!

açılış iç giyim (1)

İskenderun’da bir iç giyim mağazası daha kazandırıldı. İskenderun’unun tanınmış iş adamlarından ve İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Yeter’in işletmeciliğini yaptığı ‘Point Underwear’ İç Giyim Mağazası düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

Kanatlı Caddesi no: 55 üzerinde Mahmut Aydemir İş Merkezinde hizmete giren ‘Point Underwear’ İç Giyim Mağazasının açılışına İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Hayırsever İş Adamı Nuri Üysen, İş Adamı Halil Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mağaza açılışına teşekkürlerini ileten Muhsin Yeter; “Mağazamız içi giyim üzerine bay, bayan ve çocuk ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Uygun fiyatlarla tüm İskenderun halkına hizmet etmek üzere böyle bir adım attık. Allah hakkımız da hayırlısını nasip etsin” dedi.

Türkiye’de parlayan İskenderun’a yapılan her yatırım işletmecilere misliyle geri döneceğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ise; “Uzun yıllar mesleğimi icra ettiğim Kanatlı Caddesine böylesine bir iş yerini kazandıran sevgili Muhsin kardeşime teşekkür ediyorum. İskenderun için hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Sona eren konuşmanın ardından Belediye Başkanı Civelek, AK Parti Adayı Seyfi Dingil, MHP Adayı İbrahim Gül, İşletme Sahibi Muhsin Yeter, Hayırsever İşadamları Nuri Üysen ile Halil Şahin açılış kurdelesini keserek ‘Point Underwear’ İç Giyim Mağazasının İskenderun’a hayırlar getirmesini dilediler.

açılış iç giyim

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.