İşadamlarından Ergin’e Tam Destek!

ergin isadami3

Çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren işadamları, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’e tam destek veriyor.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in işadamlarına yönelik yaptığı ziyaretlerde, Hatay genelinde yapılan yatırımlardan övgü ile söz eden işadamları, Adalet Bakanlığı gibi önemli bir makamı bırakıp, ilk defa kurulacak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sadullah Ergin’in AK Parti’den aday olmasının Hatay için bulunmaz bir nimet olduğuna dikkatleri çektiler.

Hatay’ın son yıllarda elde ettiği kazanımlar ile hak ettiği yatırımlara kavuştuğunu ifade eden Antakyalı işadamları, “Hatay’ın makus talihi AK Parti iktidarı döneminde vekilimiz sayın Sadullah Ergin döneminde değişti. Hatay’a yapılan yatırımlar ile gönüllere taht kurmayı başaran sayın Ergin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması bizleri oldukça sevindirdi. Bizler üstümüze düşen görevi harfiyen yerine getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hatay kabuğunu yırttı ve bundan sonra kat edeceği mesafe ile Türkiye genelinde sayılı vilayetler arasında yer alacağına inanıyoruz. Hatay ve Hatay insanı geçmiş siyasi iktidarlar döneminde yıllar yılı hak ettiği hizmetlerle buluşamıyordu. Bunu herkes bilmeli ve göz önünde bulundurmalı” dediler.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, yapılan konuşmalar ve destek sözlerinden dolayı işadamlarına teşekkür ederek, “Sizler maşallah yapılan yatırımları ve sunulan hizmetleri benden daha iyi biliyorsunuz. İnşallah, Allah’ın izni ile 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler sonrasında Hatay Büyükşehir Belediyesi çatısı altında hep beraber ilimizi yöneterek, vatandaşlarımızın daha rahat yaşam sürmelerine vesile olacağız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.