Gülen Koleji Oxford’u getirdi

gülen konuk1

Gülen Koleji’nde öğrenciler şubat tatilini dil okuluyla değerlendiriyorlar. Yurt dışına öğrenci götürülerek gerçekleştirilen bu tür programlar kolej tarafından okul ortamına taşınmış.

Gülen Koleji – Oxford işbirliğiyle, yabancı öğretmenlerin koleje gelerek öğrencilerle beraber olduğu dil okulundan hazırlık sınıfı gibi olan 5. sınıf öğrencileri yararlanıyorlar. Kolej öğretmenlerinin alt yapı hazırlıklarını yaptığı programda öğrenciler Oxford’un öğretmenleriyle dil seviyelerini yükseltiyorlar.

Gülen Koleji İngilizce Zümre Başkanı Hatice Meydan, “Bu program çocuklarımızın pratiklerini geliştiriyor. Öğrencilerimizle yabancı öğretmenleri günde 6 saat buluşturuyoruz. Bunun bir kısmı etkinliklerle geçiyor. Çok eğlenceli bir öğrenme ortamı oluşturuldu. Bizim öğretmenlerimizin misafir öğretmenlerle tam bir uyum içinde çalışma yürüttüğü programda alışverişten her şeye kadar İngilizce konuşuluyor. Bu öğrencilerin 2. dönem daha ilgili ve başarılı olacaklarından eminiz. Cumartesi günü sertifika töreniyle programı bitireceğiz” dedi. Gülen Koleji her yaz yürüttüğü dil okulu programını şubat sezonuna da taşıyarak iyi seviyede olan İngilizce düzeyini daha da yükseltiyor.

gülen konuk

Önceki İçerikŞefik Çirkin; “Genelkurmay’ın müdahalesi yerinde olmuştur”
Sonraki İçerik‘Tekne keyfi gibisi yok!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.