İbrahim Gül; “Seçimlerin huzur içinde geçmesini temenni ediyorum”

mhp kaymakam

MHP Büyükşehir Adayı Mete Aslan, MHP İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül, partililer ile birlikte İskenderun Kaymakamı Hasan Özyigit’i makamında ziyaret etti. İl Başkanı Adnan Akdaş ve ilçe Başkanı Turan Bozkurt ile birlikte yapılan ziyarete söz alan MHP Adayı Gül, “Seçimlerde yaptığımız çalışmalar huzur içerisinde geçmesini ve çalışmaların tüm siyasi partiler tarafından böylede yapılmasını istiyoruz. Umarım medeni bir yarış içerisinde çalışmalar gerçekleşir” dedi.
İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise, “Siyasi partiler demokrasinin en temel unsurlarıdır. Bu konuda tüm siyasi partilerle bir araya geliyoruz. Onlarla uyumlu bir çalışma içerisinde olmaya çalışıyoruz. Herkese aynı kolaylığı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP heyeti daha sonra Astsubaylar Derneği İskenderun Şubesini ziyaret ettiler. Burada MHP Teşkilatını kapıda karşılayan Astsubaylar Dernek Başkanı Kazım Çakır, “Milliyetçi Hareket Partisi’ni hepimiz çok iyi biliyoruz. Yapılacak olan yerel seçimlerde İbrahim Gül kardeşimiz İskenderun’dan aday kendisini kutluyoruz ve Başkan adayımızı gerçekten çok takdir ediyoruz. Her zaman onun iyi niyetli çalışmalar içerisinde olduğunu görüyoruz ve sohbet ediyoruz. Kentimize yakışacak bir başkan” diye konuştu. MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise “Yapılan övgülerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlere ne yapsak az bizler için siz çok değerlisiniz” dedi.

 

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.