Abdulkadir Yardımcıoğlu güven tazeledi

hizarci secim2

İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası olağan genel kurulunda Abdulkadir    Yardımcıoğlu güven tazeledi. Büyükçarşı İş hanında Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen ve iki adayın yarıştığı olağan genel kurulda Abdulkadir Yardımcıoğlu, yeniden Başkanlığa seçildi.

İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası’nın 2014-2017 yılları başkan, yönetim ve denetim kurulu seçimlerine Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’ın yanı sıra oda başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz kongrede yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Önemli olan yaptığımız işte birlikte hareket etmek ve işimizi en iyi şekilde yapmaktır. Esnaf olarak her zaman bir olmamız, diri olmamız ve birbirimize güven içerisinde olmamız lazım. Bu bağlamda seçime katılan her iki aday da bizim kardeşimizdir ve her ikisi ne de başarılar diliyoruz” dedi.

Kongrede Başkanlığa aday olan Esat Gümüşbaş ve Abdulkadir Yardımcıoğlu, selamlama konuşmaları yaptılar ve birlikte objektiflere poz vererek, birlik ve beraberlik örneği sergilediler. Yapılan kongrede Abdulkadir Yardımcıoğlu’nun listesi 108 oy alırken, Esat Gümüşbaş 76 oy aldı. Kongre sonrası İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan Abdulkadir Yardımcıoğlu. Yönetim kurulu üyeleri; Yılmaz Değirmen, Mustafa Törer, Fevzi Çetin, Abdullah Kuyubaşıoğlu, İbrahim Güneşbakan ve Mustafa Karasayar..  Denetim kurulu üyeler ise: Sedat Balcı, Sedat Kızgın ve Hayrettin Açıkgöz olarak belirlendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.