Türkiye Halter Şampiyonası Payas’ta yapılıyor

halter sampiyona1

Türkiye Halter Federasyonu (THF) tarafından düzenlenen Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, Payas’ta yapılıyor.

Payas Kaymakamı İrfan Demiröz yaptığı açıklamada, “Halter sporu 19. yy sonlarından itibaren milletimizin önem verdiği, aletli jimnastiğin bir parçasıdır. Payas ilçemizde yapılacak şampiyonanın ülkemizin halter Akdeniz oyunlarındaki gibi başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Demiröz, “Payas Kapalı Spor salonunda düzenlenen şampiyonaya 40 ilden 48 kulüpte mücadele eden 231 erkek, 99 bayan halterci olmak üzere toplamda 330 halterci katılacaktır. Halter Federasyonu Başkanlığı’nın organizasyonu ile 2014 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Kulüpleri Halter Şampiyonası’nın bu yıl Payas ilçesi olarak ev sahipliği yapacağımızdan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Kaymakam Demiröz,Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a spora ve sporcuya verdiği önem ve değerden dolayı teşekkürlerini bildirerek, organizasyonu ilçemizde gerçekleştiren Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar’a, yönetim kurulu üyelerine, hakemlere, sporculara teşekkür edip başarılar diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.