MEHMET SOYDAN; “İKTİDARI İSKENDERUN’LA BULUŞTURACAĞIZ”

mehmet soydan1

AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan, Modern Evler Mahallesi’nde düzenlediği ev toplantısında 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde İskenderun’u iktidar ile buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Modern Evler mahallesinde ilgiyle karşılanan Mehmet Soydan burada yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta yapılacak olan seçim sürecini ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

Soydan şöyle konuştu;

“İskenderun Belediyesi’ni sadece AK Partililer’in oylarıyla değil, tüm sağ partililerin, hatta sağ görüşlü sosyal demokratların oylarını da alarak güçlü bir yerel iktidar kurmak istiyoruz. İnşallah İskenderun’da bu kez güçlü bir yerel iktidar kurarak şehrin daha çok hizmet alması ve kamu hizmetlerinden hak ettiği payları alabilmesini hedefleyirozuz. İskenderun’un ve halkının kazanacağı bir adayın belirlenmesini ümid ediyoruz. Koltuğun hakkını vererek hizmet edebilecek birinin seçimsesini istiyoruz. İskenderunun geleceği için bu çok önemlidir.”

 

“BECERİKSİZ YÖNETİME SON VERECEĞİZ”

Mehmet Soydan özellikle içme suyu sorununa değinerek, Aslantaş barajından getirilmek istenen su projesinde kendisinin Milletvekili olduğu dönemde çok emek ettiğini belirtti. Vatandaşın ödediği su bağlantı ücretlerinin haksız ve adaletsiz olduğunu belirten Soydan, “Kaldı ki belediyenin içme suyu hattı projesinin borcunu iki yıl sonra ödemeye başlayacak ama şimdiden vatandaştan parayı tahsil ediyor. Belediyenin çalıştığını söyleyenlere soruyorum, ne yaptılar ki? Karşımızda beceriksiz bir yönetim var, evet belki kimseye eziyet etmiyor yada acımasız davranmıyor gibi görünebilir ama planlı hizmet etmemek zaten vatandaşa bir eziyettir. Biz bu belediyeye iyi bir not veremeyiz, kırık not veririz. Hizmetler ister yerel iktidar tarafından isterse kamu hizmetlerinde bir takım sıkıntılar elbette yaşanabilir ama bunun da bir zamanı, süreci, ayarı olur. Bu ayarları yapamayan idareye biz beceriksiz deriz. Sadece iyi niyet yetmez, planlı bir organizasyon gerekir. Bu yönetim anlayışından yoksun bir irade istemiyoruz. İnşallah halkın sıkıntılarını yerinde tespit eden bir belediye başkanı olarak bu kente çok şeyler katacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

‘MİLLETİN HAKKINI YİYEN CEZASINI ÇEKSİN’

Mehmet Soydan büyük şehir seçimlerininde önemine değinerek İnşallah iskenderun ve Hatay’ı birlikte el ele vererek güçlü yatırımlar için destek vermenizi istiyoruz dedi. Mehmet Soydan son olarak yolsuzluk operasyonlarına değindi. Yapılan operasyonların gerçek manada yosuzluğu ortaya çıkartmak değil hükümeti düşürme çabası olduğunu söyledi. Yargının tarafsız olması gerektiğini ancak kesinlikle bağımsız olmaması gerektiğini belirten Soydan gerçek manada adaletin sağlanması için seçilmişlerin denetlendiği gibi atanmışlarında hesap verebilmeleri gerektiğini söyledi.

Önceki İçerikKalp krizinden ölen teknisyene son görev
Sonraki İçerikSadullah Ergin; “Adayı açıklama yetkisi genel merkezindir”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.