BESYO, final dersi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi

BESYO

MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun (BESYO) her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere BESYO öğrencilerinin coşkusu renk kattı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun Antrenörlük, Öğretmenlik, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon Bölümlerinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve öğrenciler tarafından “Temsili Bayram Kutlamaları” olarak nitelendirilen Genel Jimnastik Final Uygulamalarında çeşitli gösteriler düzenlendi.

 

ÖĞRENCİLER PERFORMANSLARINI SERGİLEDİLER

Kampüs tören alanında, 4 yıldır öğrencilerin coşkusuyla renklenen ve bayram havasında geçen etkinlikler kapsamında, bando gösterisi, yöresel halk oyunları (Ege, Bingöl, Gaziantep ve Elazığ), aerobik, kolbastı, karate, güreş ve dans gösterileriyle öğrenciler performanslarını sergiledi.

Doç. Dr. Hüseyin Kırımoğlu, gerçekleştirilen etkinliğin amacını ise şu sözlerle dile getirdi: “Etkinliğin amacı; Yüksekokulumuz şemsiyesi altında bulunan 4 bölümün öğrencilerinin birbirlerini tanıma, birlikte iş yapabilme, dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirme, yeteneklerini öğretebilme ve keşfedebilme, bir organizasyon düzenleyebilme ve her şeyden önce biz olabilme bilincinin gelişimini sağlamaktır. Bu vesileyle hem öğrencilerimiz hem de bölümlerimiz arasındaki işbirliği bilinci güçlenmektedir. Farklı kültür ve renklere sahip olan öğrencilerimizin birbirini ayrıştırmadan, omuz omuza çalışmalar yapması bu dersin en önemli çıktısıdır.”

BESYO1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.