Mutluluklar Gupse ve İlber!

düğün (8)

Hatko Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Hatko’nun güzel kızları Gupse Hatko, Aydemir ailesinin yakışıklı oğulları İlber Aydemir ile düzenlenen görkemli nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Genç çiftlerin bu anlamlı ve özel günlerine çok sayıda seçkin davetli katılarak mutluluklarına ortak oldu. Nişan töreni, siyasetçileri, iş dünyasını ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini de bir araya getirdi.

İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirilen nişan merasimine: Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi, İTSO Başkan Levent Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Akın Akkaya, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve eşi, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve ilçe teşkilat yöneticileri,  MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi E. Ayhan Tosyalı ve eşi, Hatko Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejan Hatko ve Ali Guşan Hatko, Hatko Şirketler Grubu Finans Müdürü Ahmet Meretuk ve eşi, İş Bankası Merkez Şube Müdürü Atilla Mirici ve eşi, Yapı Kredi Kurumsal Şube Müdürü Cenk Atıcı ve eşi, Ziraat Bankası Kurumsal Şube Müdiresi Fatime Çömlekçi, Ziraat Bankası Kurumsal yetkilisi Mehmet Koç, İskenderun’un tanınmış ve iş adamlarından Nuri Üysen, Halil Şahin, Uğur Ateş, Şükrü Alpaydın, İskenderun Kafkas Kültür Derneği İskenderun Şube Başkanı Servet Apiş ve eşi, Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu ve eşi, Rafet Balkaroğlu ve eşi, Turan Akın ve eşi, Hatko çalışanları, gelinin yakın arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Nişan merasiminde Hatko Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Hatko, eşi Nejla Hatko, Hatko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Guşan ve Nejan Hatko bu mutlu günlerine ortak olan tüm davetlileri kapıda sıcak ve samimi bir ortamda karşılarlarken, her masa ile yakından ilgilenip örnek bir misafirperverlik gösterdiler.

Nişan merasiminde gelin Gupse Hatko güzelliği ve zarafeti ile göz doldururken, damat İlber Aydemir ise, yakışıklılığı ve şıklığı ile tüm dikkatleri üzerlerinde topladılar. Heyecanları ve mutlulukları her halleriyle belli olan genç çiftler, mutluluklarını paylaşmak için gelen tüm davetliler ve arkadaşlarıyla da yakından ilgilenerek takdir topladılar.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise nişan merasimine geçildi. Katılımıyla başta HATKO ailesi olmak üzere tüm katılımcıları onurlandıran Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, aile büyüklerinin ve davetlilerin huzurunda genç çiftler Gupse ve İlber’in nişan yüzüklerini taktı. Ergin, genç çiftlerin bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmaları dileğinde bulundu. Nişan merasiminin ardından davetliler müzik eşliğinde bol bol dans edip oynayarak güzel ve keyifli bir akşam geçirmenin tadına vardılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.