Yaşar Toksoy projelerini açıkladı

yasar toksoy

 

MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşa Toksoy Dörtyol’a hayat verecek projelerini düzenlenen törenle açıkladı.

Kuzuculu Belediye Başkanı ve Dörtyol Belediye Başkan Adayı Yaşar Toksoy, öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, katılımcı şeffaf bir yönetim anlayışıyla yerinde hizmet sözü verdi. Ulaşılması kolay bir insan olduğunu ve sevgiyi saygıyı esas alan ortak akılla akil insanlarla ortak düşünce içerisinde hizmetkar olmak için herkesi bağrına basan ve başkanlık makamının değiştirmeyeceği bir kişilik olarak halkın karşısına çıktığını ifade eden Toksoy her zaman alnı açık bir şekilde halkın arasında olacağını söyledi.

Yaşar Toksoy belediye başkanlık makamını ateşten gömlek olarak gördüklerini belirterek, “Bu işlerin zor olduğunu biliyoruz büyüklerimiz bizlere bunu çok iyi öğretti. Belediye başkanlığı ciddi manada sorumluluk isteyen bir makamdır biz bunun farkındayız. Sevdamız Hatay’dır, sevdamız Dörtyol’dur, sevdamız MHP’yi Hatay’da ve Türkiye’de iktidar yapmaktır” şeklinde konuştu.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla hareket ettiklerini belirten Yaşar Toksoy, Dörtyol Belediye Başkanı seçilmeleri halinde hayata geçirmeyi planladıkları 30 projeyi Dörtyol halkına açıkladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.