Aziz Yıldırım’a İskenderun’dan TAM DESTEK

3 Temmuz süreciyle başlatılan ve tamamen siyasi mülahazalarla Fenerbahçe’mizi ele geçirmeye yönelik Başkanımız Aziz Yıldırım’ı linç ederek hedefine ulaşmaya çalışan işgal operasyonunun son halkası Yargıtay’ca alınan onama kararı olmuştur.

Bu operasyonun başkanımız nezdinde tüm Fenerbahçe camiasına yapıldığı kanaatini taşıyoruz.Türk futbolunun yüz akı ,107 yıllık yıkılmaz cumhuriyet kalesi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 25 milyonu aşkın taraftarına yapılan bu hayasızca akın bir gün elbet Yüce Türk Milletinden gereken cevabı misliyle alacaktır.

Hukuk dışı kararlar,kumpaslar ve iftiralarla hukuk garabeti haline dönüşmüş uygulamalara dair söylemlerin kol gezdiği şu günlerde, Başkanımız Aziz Yıldırım hedef alınarak işletilmeye çalışılan bu işgal ve linç planı işe yaramayacaktır; camia olarak dimdik ayakta kalarak yeniden ve objektif yargılama istediğimiz bu iftira kampanyasının adil bir şekilde sonuçlandırılması için son nefesimize kadar mücadele edeceğimize Yüce Türk Milleti önünde ant içeriz.
azizmustafa
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ı bu hak-hukuk mücadelesinde yalnız bırakmayacağız;
Son olarak:Başkanım,’’Dik dur eğilme,bu taraftar seninle’’ diyoruz…
Saygılarımla
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu adına
MUSTAFA DÜZEN-BAŞKAN

Önceki İçerikSindirme meselesi!
Sonraki İçerikİşsizlik ödeneği nasıl ve ne kadar sürede alınır?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.