Payas Karbeyaz Mahallesinden Lütfü Savaş’a açık destek

Bu mahalle Büyükşehirde ‘Lütfü Savaş’ dedi

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Payas’ın Karbeyaz Mahallesini ziyaret etti. Savaş, burada vatandaşalar ve mahalle muhtarı Tahsin Akkaş tarafından karşılandı.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ın mahallelerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtar Tahsin Akkaş, “Sayın Lütfü Savaş’ın ziyareti ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok mutlu etti. Lütfü Bey bizi daha öncede ziyaret geldi. Samimiyetini biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında ben ve Karbeyaz mahalle sakinleri Başkan Savaş’ı destekleyeceğiz’’ dedi.
lutfumahalle

Din, dil, renk ayrımı yapmadan her yere hizmet götüreceklerini belirten CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş ise, “Antakya’da iyi çalışmalarımız oldu. Bu çalışmaları Hatay’ın tümüne yaymak istiyoruz. Bir buçuk yıldır üzerinde çalıştığımız büyükşehir projelerimiz hazır. Şimdi sıra projeleri uygulamakta” dedi.

Ziyarette Başkan Savaş’a, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Payas Belediye Başkan Adayı Tuncer Süner ve CHP Payas İlçe Teşkilatı Başkanı Rafet Özkaya eşlik etti.

Önceki İçerikLütfü Savaş: Hatay’ın tümünü kucaklayacak projelerimiz hazır
Sonraki İçerikLütfü Savaş: Hatay’ı birlikte yöneteceğiz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.