HATAY’IN KURULUŞ VE KURTULUŞ MÜCADELESİ OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, il genelinde seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
CHP Hatay Büyükşehir Başkan Adayı Savaş, devam ettiği seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Başkan Savaş Reyhanlı ilçesinde yoğun bir çalışma programına katıldı. Başkan Savaş, bu anlamda sırasıyla, Davutpaşa Köyü, Alakuzu Köylerini ziyaret ederek, başta Cüneydioğlu ailesi olmak üzere, köy muhtarlarından ve köy sakinlerinden destek istedi.
Başkan Savaş daha sonra, Reyhanlı ilçe merkezinde Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası ile Reyhanlı Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek başkan ve oda üyeleri ile görüşerek, sohbet etti, fikir alış verişinde bulundu ve Büyükşehir Belediyesi’ni anlattı. Başkan Savaş, gezi ve ziyaretleri kapsamında Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesi, Reyhanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Gezelgeler Ticaret, hahvehane vb gibi yerleri ziyaret ederek, hemşehrileri ile sohbet etti, istek ve sorunları dinledi.
Reyhanlı’da cadde ve sokaklarda da dolaşan Başkan Savaş, burada işyerlerini ziyaret ederek çarşı esnafı ile sohbet etti, sorunlarını dinledi ve hayırlı işler temennisinde bulundu.
Başkan Savaş’a gün boyu süren tüm bu gezi ve ziyaretlerinde CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Tamer Apiş, CHP Reyhanlı Belediye Başkan Adayı İbrahim Durmuş’ta eşlik etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Reyhanlı’da ayrıca ev ziyaretlerinde bulunarak, ev sakinleri ile sohbet etti. Başkan Savaş, bu ziyaretlerinde sevgi gösterisi ile karşılandı.
Başkan Savaş ayrıca Reyhanlı’da Cenaze evlerini de ziyaret ederek, cenaze sahiplerine bağ sağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.
Reyhanlı temasları geç saate kadar süren Başkan Savaş, son ziyaretini İlayda Lojistik Firmasına gerçekleştirdi. İlayda Lojistik Firması Sahibi Ahmet Garip Arslan’ın konuğu olan Başkan Savaş burada firma personeli ile sohbet etti, Büyükşehir belediyesini anlattı ve destek istedi.
HATAY’IN KURULUŞ VE KURTULUŞ MÜCADELESİ OLACAK…
reyhanlı5

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, tüm bu gezi ve ziyaretlerinde birer konuşma yaparak birlik beraberlik mesajları verdi. Hatay’ı birlikte geleceğe taşımak istediklerini dile getiren Savaş, “Uzman kadromuz ile çalışmalar yaparak plan ve projelerimizi hazırladık. Hatay’ın tüm ilçeleri için projelerimiz hazır. Size Büyükşehir Belediyesini anlatmaya geldik. Bir büyükşehir ve 15 ilçe belediyesi olacak. Özel İdare ve Köy Hizmetleri artık olmayacak ve iki kurumun yaptığı tüm işleri artık Büyükşehir belediyesi yapacak. Yol, itfaiye, mezarlık, kanal vb gibi hizmetleri Büyükşehir belediyesi sağlayacak. İlçenize yakın bir bölgede müdürlük kuracağız ve haftada bir gün büyükşehir belediye başkanı olarak ilçenize geleceğim” dedi.
Başkan Savaş memleketine hizmet etmeyi sevdiğini dile getirerek, Antakya’da içinde yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti ve “Antakya’yı hizmetlerimiz ile daha modern ve yaşanabilir bir hale getirdik ve hizmetlerimizle kendimizi ispatladık. Belediye başkanı gökkuşağı gibi her rengi kucaklamalı ve sosyal barışa katkı sağlamalı, güven vermeli. Ben hizmet için aday oldum, desteğinizi istiyor ve bekliyorum. Bu memleketin herkesi kucaklayacak bir belediye başkanına ihtiyacı var” dedi.

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi’nin kapsamlı asfalt çalışması Modernevler Mahallesi’nde
Sonraki İçerikTamamı Antakya Belediyesi Erkekler Voleybol Altyapı Sporcularından Oluşan Atatürk Lisesi Genç Voleybol Takımı Gaziantep’te Birinci Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.