İbrahim Gül; “Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür”

ibrahim gul

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün seçim hazırlıkları son hız devam ediyor. Çankaya, Barıştepe, Gültepe, Esentepe, Kurtuluş, Cumhuriyet Mahallesi, Fener Caddesi, İsmet İnönü Caddesi, Çınarlı Köyü, Kurtuluş Mahallesi, Sarıseki ve Bekbele halkıyla buluşan Gül, halkın dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

Halkın sıkıntısına derman olacağını belirten Gül; “Biz ayıran belediyecilik değil birleştiren belediyecilik yapmak istiyoruz. Biz planla uygulamayı birleştiren, dürüstlükle çalışkanlığı birleştiren belediyecilik yapmak istiyoruz. Çocuklarımızın ve geleceğimize ışık tutan sağlıklı işler yapıp; vatana, millete ve belediyemize hayırlı insanlar olmak istiyoruz” dedi.

Gül ayrıca; seçim gezilerine İskenderun Sanayi, Gazeteciler Cemiyeti ve İskenderun Ticaret Sanayi Odası gezileriyle devam etti. İskenderun Belediyesi hakkında fikir alış verişi yapan Gül; “Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin gösterilebileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimdir” dedi.

Son olarak bir nikah törenine nikah şahidi olan Gül, genç çifte sağlık, sıhhat ve bir ömür boyu mutluluk diledi.

Önceki İçerikTOBB yetkilisi Ersöz, “Projelere destek veriyoruz”
Sonraki İçerikArsuz Kaymakamı Baysal da gönül elçisi oldu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.