HAFTA SONU MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Farklı spor branşlarında ve liglerde faaliyet gösteren ve ilimizi başarıyla temsil eden Antakya Belediyesi spor kulüplerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programı belli oldu.
Hafta boyunca yaptıkları teknik, koordinasyon ve kondüsyon antremanlarıyla oynayacakları maçlara sıkı bir şekilde hazırlanan temsilcilerimizin tek ve ortak hedefi galibiyet. Bu doğrultuda mutlak galibiyet parolasıyla maçlara çıkacak olan takımlarımızın hafta sonu maç programları ise şöyle;
-Kadınlar Basketbol 1. Lig-

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden başarılı temsilcimiz Homend Antakya Belediyespor lige verilen aranın ardından, 19 Ocak 2014 Pazar günü saat 17.00’de Antakya Spor Salonu’nda İstanbul Üniversitesi takımı ile karşılaşacak. Evinde oynayacağı bu maçta tek hedefi mutlak galibiyet olan başarılı temsilcimiz ligde 22 puanla 7.sırada yer alıyor.
-Erkekler Voleybol 2. lig-

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi B grubunda mücadele eden başarılı temsilcimiz Antakya Belediyespor Erkek Voleybol takımı lig maçını 18 Ocak 2014 Cumartesi günü Antakya Spor Salonu’nda saat 13.00’te Palandöken Belediyespor takımıyla oynayacak. Temsilcimiz ligde topladığı 20 puanla 7.sırada bulunyor.
-Erkekler Basketbol Bölgesel Lig –

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde kentimizi başarı ile temsil eden Orjin Antakya Belediyespor, 18 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 14.30’te Kıbrıs Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda KKTC Fastbreak takımıyla karşılaşacak. Temsilcimiz son maçında kendi evinde Niğde Günü’nü 80-75 maplup etmeyi başararak ligde 15 puanla 4.sırada yer alıyor.
-İşitme Engelliler Futbol 1. lig –
Homend Bld. - İstanbul Üni.(haber ek fotografıdır)

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi 4. gurupta şehrimizi, ilimizi başarı ile temsil eden Antakya Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımımız kendi liginde ilk devre maçlarını topladığı 16 puanla lider olarak tamamladı. Ligde 19 puanla 3.durumda bulunan Temsilcimiz 19 Ocak Pazar günü Van deplasmanında Van İşitme Engelliler Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.