Osmaniye OSB Şerif Tosyalı’ya emanet

şerif tosyali 2

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi başkanlığına getirilen Mustafa Baştuğ’un 6 aylık görev süresinin dolmasının ardından Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık görevine, Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı’nın getirilmesi kararlaştırıldı.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi aktif ve verimli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Genç ve dinamik bir kadrodan oluşan Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi yönetimi bu kapsamda sanayicilerimizin sorun ve sıkıntılarını çözmek adına da özverili bir şekilde çalışıyorlar.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Haziran ayında Osmaniye OSB Başkanlığı görevine iş adamı Mustafa Baştuğ getirilmişti. Baştuğ görev yaptığı süre zarfında çevresiyle ve bürokratlarla uyumlu bir şekilde çalışarak OSB’nin ivmesini yükseltmişti. 6 aylık görev süresi tamamlanan Mustafa Baştuğ’un yerine yönetim kurulu üyeleri Abdullah İlbeyli, Salih Çiftçi, Mustafa Baştuğ ve Şerif Tosyalı bir araya gelerek 2. altı ayda Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı’nın Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı görevine getirilmesini kararlaştırdılar.

Türkiye’nin en genç, aktif ve başarılı iş adamlarından biri olan Şerif Tosyalı bilgisi, tecrübesi ve donanımıyla Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nin kaliteli ve verimli bir hizmet almasını sağlayacak. Azimli, kararlı ve çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen niteliklere sahip olan Şerif Tosyalı Ocak 2014 – Haziran 2014 tarihleri arasında Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık görevini yürütecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.