Karasayar; “İskenderun Belediyesi’ni AK belediyecilik ile buluşturacağız”

milletvekili karasayar

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun sanayi sitesine giderek buradaki esnafla bir araya geldi. Milletvekili Karasayar’a ilçe yöneticileri Belediye Başkan aday adaylarından Bülent Özer, Esabil Soydan ve Seyfi Dingil de eşlik etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seri ziyaretlere tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Karasayar İskenderun sanayi sitesi esnaflarını tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Esnafın sorunlarını AK Parti iktidarı döneminde asgariye indirdiklerini ifade eden Milletvekili Karasayar, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz demeden halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Tabi bu süreçte milletimizin hayır dualarını da alıyoruz. Bizlerin en büyük gücü arkamızda duran halktır. Bizlerde milletimize hayırlı hizmetler yapma noktasında çaba sarf ediyoruz. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Hizmetlerin daha aktif bir şekilde gelmesi için 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde mutlaka İskenderun Belediyesi’ni AK kadrolara teslim etmeliyiz. Türkiye genelinde AK Belediyelerin yaptığı hizmetleri görüyorsunuz. İskenderun’u daha ileriye taşımak ve geleceğimizin garanti altına alınması için mutlaka ve mutlaka çok çalışıp İskenderun Belediyesi’ne AK Parti’nin bayrağını dikmeliyiz” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikSamsung N9000 Galaxy Note 3 Batarya Şarj
Sonraki İçerikİKEM Koleji kızlı erkekli şampiyon!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.