Hakan Kandemir; “Türk Metal Sendikası’nın yanındayız”

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir ve İskenderun Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Özden, ekibiyle birlikte Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önder ve ekibine örgütlenme sürecinde destek vermek amacıyla ziyarette bulundu.

Ziyarette Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer ve Türk Metal Sendikası şube başkanı Çakır Varan da ev sahipliği yaptılar.

Çıktıkları bu kutsal yolda Metin Önder ve ekibine başarılar dileyen genel başkan Hakan Kandemir, “İşçinin haklı olarak çıktığı bu örgütlenme süreci oldukça önem taşıyor. İnsanca yaşamı alın teri ile elde eden çalışanların mücadelesinde yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Emek ve iş gücü gerektiği ölçülerde alınana kadar bu desteğimiz sürecektir” şeklinde konuştu.

Türk Metal Sendikası Metin Önder de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Gelişiniz bize güç ve onur vermiştir çıktığımız bu yolda yanımızda bulunmanız ayrıca emekçilerimize moral motivesi olacaktır” dedi.

Ziyarette Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer, emeğe ve emekçiye gösterdikleri saygıdan dolayı bizzat teşekkürlerini iletti. Ayrıca, “Bu zorlu yolda yanımızda olmanız bizi yüreklendirdi başarımızda katkı vereceğinden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Ziyaret hoş sohbet havasında geçerken Türk Metal Sendikası Bölge Temsilcisi Metin Önder, genel başkan Kandemir’e kahve fincanı hediye etti.

Destek mesajlarının verildiği Ülkücü İşçiler Genel Başkanı ve Türk Metal Sendikası ekibi objektiflere ‘biriz, beraberiz’ mesajı verdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.