Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi’nin açılışı yapıldı

kisiad

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) bünyesinde bulunan 38 derneğin ortak çalışması ile gerçekleştirdiği Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamlarının da (KİSİAD) stand katılımcısı olduğu Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi’nin açılışı yapıldı.

Bölgedeki üreticileri bir araya getirmek için GÜNSİAF bünyesinde düzenlenen Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi, Zeugma Mozaik Müzesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Açılışa; GÜNSİAF Genel Başkanı Kasım Fincan, KİSİAD Başkanı M.Tamer Eker ile çok sayıda işadamı katıldı. Kasım Fincan açılış öncesi yaptığı konuşmada, bölgede ticaretle uğraşan kuruluşları bir araya getirerek, ihracat rakamlarının daha yukarıya ulaşması için yapılması gerekenleri konuştuklarını dile getirdi. Fincan, “Burada ana amaç üretici üyelerimizle ticaret yapan üyelerimizi tanıştırarak kaynaştırmak ve ticari ilişkilerini geliştirmek. Bu zirveyi ilk defa düzenliyoruz, dolayısıyla bazı eksikliklerimiz olacak, fakat zirvede oluşmasını beklediğimiz ticari faaliyet üst düzeyde” dedi. KİSİAD Başkanı Tamer Eker ise böyle yatırım zirvelerini ve fuarları her zaman desteklediklerini ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak her faaliyetin altında olacakları söyledi.

Konuşmaların ardından zirvenin açılışı yapıldı. Açılışı yapan işadamları, daha sonra stantları gezdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.