Mehmet Soydan; ‘Belediyenin kapılarını halkımıza açacağız’

soydan numune1

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Numune Mahallesi’nde büyük ilgi ile karşılandı. Numune Mahallesi’nde ev toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Soydan halkın sorunlarını dinledi ve aday gösterilmeleri halinde İskenderun için neler yapacaklarını anlattı.

Geçmişteki bilgi birikim tecrübeleriyle İskenderun’u en iyi şekilde yönetebileceklerinin mesajını veren Soydan, “Halka eziyet çektirmeye değil, hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

Belediyeciliği halkı aldatarak değil, halka anlatarak yapacaklarını belirten Mehmet Soydan hayırlısı ile aday olmaları halinde, İskenderun’da her kesimin oylarını alarak güçlü bir iktidar kurmak istediklerini söyledi.

Mehmet Soydan, vatandaşların ‘belediye başkanı seçilirseniz halkın arasında mı olacaksınız yoksa belediyenin kapılarını halka kapatacak mısınız?’ şeklindeki soruya yanıt verirken, net konuştu. Soydan belediyenin kapılarını halka sonuna kadar açacaklarını belirterek, “Biz makam sevdalısı olmadık. Allah’a şükür koltuk da gördük, makam da. Ama her zaman halkımızın arasında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kentsel dönüşüm ve su bağlantı ücretleriyle ilgili vatandaşların şikayetlerini dinleyen Mehmet Soydan, “İktidara geldiğimizde halkımızın haklarını koruyarak hizmet edeceğiz. Bugünkü yanlış yönetimin arkasında durmayacağız. Halkımızı aldatarak değil, anlatarak hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. İskenderunlular’a en iyi hizmeti vermek için yola çıktık. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.