Valilik hediyeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor

valilik hediye

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’in makamına takdim edilen çeşitli hediyeler düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.

Temmuz 2009’da Hatay’da Vali olarak göreve başlayan Lekesiz, Valilik Makamı’na takdim edilen gıdadan giyime, süs eşyasından kitaba kadar çeşitli hediyeler için “ilgisine göre; ihtiyacı olan kimselere ya da ilgili yerlere dağıtın veya demirbaşa kaydedin” talimatı verdi.

Buna göre; 2009-2013 yılları arasında makama sunulan toplam 205 adet giyim, 4 adet tablet bilgisayar ve bilgisayar, 23 adet saat, 315 adet süs eşyası ve hediyelik eşya, 71 adet tablo ve poster, 11 adet halı ve battaniye, 93 adet plaket ve şilt, 256 adet kitap ve ajanda, 38 adet kişisel bakım ürünü ve 828 adet gıda olmak üzere yaklaşık 4.5 yıllık süre içerisinde gelen toplam bin 845 adet hediye; ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere dağıtılırken, bilgisayar, saat, kitap, şilt, hediyelik eşya, halı, kilim, süs eşyası gibi hediyeler demirbaşa kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Vali Lekesiz, hediyelerin esasen şahsa değil, makama getirildiğini vurgulayarak, nezaket göstererek çeşitli hediyeler getirenlere de teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.