Ragıp Kılıç; “Hatay halkımıza minnettarız”

ragip müdür

Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Ragıp Kılıç, halkın, basının, iş adamlarının, sivil toplum örgütlerinin güven ve desteğini hep yanında gördüğünü belirterek, kentteki huzur ve kardeşlik ortamının bozulmaması için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını bildirdi.

Kılıç, yayımladığı veda mesajında, 12 Ocak 2010’da başladığı Hatay Emniyet Müdürlüğü görevinden 9 Ocak itibarıyla ayrıldığını belirtti.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, medeniyet birikimiyle barış, kardeşlik ve hoşgörü kenti olan Hatay’da görev yapmaktan büyük onur duyduğunu vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

“Yaklaşık 4 yıllık süre içerisinde tüm personelimle Hatay halkının huzuru ve güveni için özverili ve yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunduk. Bu süreç içerisinde Hatay halkı ile çok yakın ilişki ve diyaloglarımız oldu. En zor şartlarda ve kritik günlerde dahi soğukkanlılığını ve sağduyusunu koruyan ve bizden desteğini esirgemeyen, yanımızda duran Hatay halkımıza minnettarız. Halkımızın, basınımızın, iş adamlarımızın, sivil toplum kurumlarımızın güven ve desteğini hep yanımızda bulduk. Biz de ilimizde bulunan huzur ve kardeşlik ortamının bozulmaması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık.”

Görevini, çok değerli bir arkadaşına devrettiğini bildiren Kılıç, gelecek günlerin, Hatay ve ülke için daha huzurlu, mutlu olacağına inancının tam olduğunu aktardı.

Kılıç, başta Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz olmak üzere kurum ve kuruluşların temsilcileriyle her zaman yanlarında olan Hatay halkına ve İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan her kademedeki çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.