Lütfi Savaş İTSO yönetimini ziyaret etti

itso lütfü1

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfi Savaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İskenderun’da sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfi Savaş, Hatay’ın bir bütün olduğunu belirterek, bu birlikteliğin sağlanması için çaba sarfedeceklerini söyledi. CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfi Savaş’ı İTSO yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfi Savaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da şehrin en önemli dinamiklerinden olduğunu ifade etti.

Hatay’ın tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmak istediklerini belirten Savaş,”Hatay bir bütündür, bu birlikteliği ve bütünlüğü birlikte koruyacağız. Ağaç dalı ile gürler. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ilçelere eşit hizmet verebilme gayretinde olacağız. Hatay’a değer katacak tüm projelerde birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Hatay’ın Büyükşehir belediyesinin Antakya merkezde olacağını, gerekirse yeni bir hizmet binasını da yapılabileceğini sözlerine ekleyen Lütfi Savaş, “Hatay’ın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra insanlar Antakya’ya gelmek zorunda kalmayacak. İskenderun’a sürekli gelerek, sorunları yerinde göreceğiz ve İskenderun’dan hizmetler de verilecek” diye konuştu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Hatay’ın büyükşehir belediyesi olmasının ardından belediyeyi kazanacak adaylarla birlikte uyum içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. Adaylarımıza projelerimizi anlatıyor, gerçekleştirmek istediğimiz bu projelerde birlikte çalışmak istediğimizi ifade ediyoruz. Sizlerde bizim projelere sıcak baktığınızı temenni ediyoruz. İTSO olarak şehrin dinamikleri ile birlikte hareket ederek bölgemize kalıcı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş’ın ziyaretinde TSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, Muhasip ye Özcan Aslan, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Okan Belli, Gassan Kuran, Muhsin Yeter, Adnan Mursaloğlu, Necat Özkaya ve belediye meclis üyeleri hazır bulundular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.