‘Gazetecilerin ciddi fedakarlıklar içerisinde çalıştığını hepimiz biliyoruz’

önturk

AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Öntürk, “ Günümüzün en dinamik meslekleri arasında ilk sıralarda yer alan gazetecilik mesleği kamuoyunun doğru, tarafsız ve objektif olarak bilgilenmesi için büyük bir önem arz etmektedir. Türk basını da her zaman halkın gözü, kulağı ve sesi olma görevini layıkıyla yerine getirmiştir” dedi. Açıklama şöyle;

“Demokrasi ve çağdaş yaşamda en güçlü iletişim araçlarından olan gazeteciliğin, ülkemizde kamuoyunun düşüncelerini, duygularını gündeme taşımakta çok büyük bir güç olduğu bilinen bir gerçektir. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurları arasında yer alan basın, siyasi, ekonomik ve kültürel değerlerin taşınmasında önemli görevler üstlenmektedir. Zorlu, yorucu ve meşakkatli bir süreç içerisinde görev yapan gazetecilerin ciddi fedakarlıklar içerisinde çalıştığını hepimiz biliyoruz. Böylesine bir mesleği icra etmeye çalışan yerel ve genel basın kuruluşlarının Hatay ilimize yaptığı katkılardan dolayı da ayrıca teşekkürlerimi bildirmek isterim. İlimizde çalışan ve büyük zorluklara rağmen görevlerini tarafsızca yerine getiren basınımızın, çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu düşüncelerle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını kutluyor, aynı duyarlılıkla çalışmalarına devam edeceği temennisiyle tüm basın mensubu arkadaşlara sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi iletiyorum.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.