BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONLARI MADALYALARINI ALDI

bilek güresi

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilciliği tarafından düzenlenen dördüncü bilek güreşi teşvik müsabakası heyecanlı geçen maçlar ile gerçekleşti.

Saraykent Spor Tesislerinde düzenlenen şampiyona, Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal idaresinde, ilimizde görev yapan hakemlerin yönetimi ile yapıldı. Saraykent Spor Tesislerinde 30 sporcunun katılımı ile gerçekleşen teşvik müsabakası centilmenlik sınırları içinde gerçekleşti ve sonuçlandı.

Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal turnuva öncesi yaptığı konuşmada, il genelinde başlatmış oldukları teşvik müsabakalarının büyük ilgi görmeye başladığını ifade ederek, “Amacımız bilek güreşi sporunu daha geniş kitlelere yaymak ve sevdirmektir. Bilek güreşi ailemiz; hakem, sporcu, antrenör ve izleyici kitlesi ile hızla büyüyor. Severek yaptığımız bu sporda, düzenlediğimiz bu dostluk maçları ile  sporcularımızın, antrenörlerimizin ve hakemlerimizin kaynaşmasını sağlıyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve görev alan hakemlerimize başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük heyecanın yaşandığı müsabakalarda, Gazeteci M.Hüseyin Zorkun, Turgay Evren, Enis Karaali, Ali Nurlu, Taner Yıldız, M.Mustafa Gülen, Kemal Duman, Ahmet Saçıkara ve Gökhan Bulut isimli hakemler görev alarak, müsabakaları başarı ile yönettiler. Şampiyonluk için mücadele eden sporcular, kendi kategorilerinde güçlü bir performans sergilediler.

Centilmence sonuçlanan turnuvada, M.ALİ CÜZDANOĞLU (60 KG.), ÖMER FARUK (70 KG.), ABDULLAH OĞUZ (80 KG.), ERCÜMENT CÜZDANOĞLU (90 KG.), ÖMER ÜSTÜN (100 KG.) kendi kilolarında birinci olarak, şampiyon olmanın haklı gururunu yaşadılar.

Güzel anlara sahne olan turnuva sonrasında, Bilek Güreşi Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nurten Kanal tarafından, turnuvada görev alan hakemlere BAŞARI belgeleri verildi. Saraykent Spor Tesisleri Sahibi Mehmet Kanlı’da turnuvada görev yapan hakemlere TEŞEKKÜR belgelerini verdi.

Teşvik turnuvalarında dereceye giren sporcuların, Hatay seçmelerine ve daha sonra Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacakları belirtildi..

Önceki İçerik‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü tebrik ederim’
Sonraki İçerik‘Gazetecilerin ciddi fedakarlıklar içerisinde çalıştığını hepimiz biliyoruz’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.