Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Niğde Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ atandı

Emniyet müdürleri kararnamesi resmi gazetede yayımlandı.

İl emniyet müdürleri başka bir göreve atanmak üzere emniyet genel müdürlüğü emrine alındı. Karara göre; aralarında Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın olduğu, Ankara, Antalya, Bursa Erzurum, Gaziantep, Adana, İzmir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Samsun, Sakarya, Trabzon il emniyet müdürleri başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın merkeze alınmasıyla birlikte yerine Niğde Emniyet Müdürü emniyet atama copy atandı.

 

ATAMA KARARININ ŞİFRESİ

Hatay’da geçenlerde bir TIR olayı patlak verdi. MİT kontrolünde yol alan TIR durduruldu. İkinci kriz çıktı. Bu TIR’la ilgili ihbarın da polis tarafından yapıldığı iddia edildi. Kriz çıktı. TIR’ı durduran güvenlik birimleri hakkında hemen işlem yapıldı. Savcının ısrarına rağmen arama izni verilmedi. TIR Ankara’dan gelen talimatla yoluna devam etti.

Emniyet Müdürü Kılıç’ın görev yaptığı dönemde Hatay’da bir çok olay yaşandı. Gezi Parkı olaylarında bir genç yaşamını yitirdi. Reyhanlı’da patlama meydana geldi. 54 kişi yaşamını yitirdi.

Önceki İçerikHatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da merkeze alındı !
Sonraki İçerikEmlakçılar Lütfü Savaş’ı ziyaret etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.