Emlakçılar Lütfü Savaş’ı ziyaret etti

Hatay Çağdaş Emlakçılar Derneği Genel Sekreteri Fehmi Dede ve beraberindeki heyet, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarete Hatay Çağdaş Emlakçılar Derneği üyeleri de katılım gösterdi.
Hatay Çağdaş Emlakçılar Derneği Genel Sekreteri Fehmi Dede yaptığı konuşmada, Başkan Savaş’ın kent genelinde yürüttüğü hizmetleri yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını ifade ederek, teşekkür etti. Fehmi Dede yaptığı konuşmada, her zaman Başkan Savaş’ın yanında olduklarını ve çalışmalarında destek vereceklerini ifade ettiler.
emlakcilutfu
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve mesleki kuruluşlar ile her zaman uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekti ve konuklarına ziyaretten dolayı teşekkür etti. Göreve geldikleri günden bugüne kadar normal belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal – kültürel – sportif vb gibi konularda her zaman çeşitli kurum ve kuruluşlar ile bir arada çalışarak hizmet ürettiklerini belirten Başkan Savaş, şehrin gelişmesi için büyük çaba harcadıklarını söyledi.
Sohbet ve fikir alış verişi şeklinde geçen ziyaret sonrasında Başkan Savaş konuk heyet ile birlikte fotoğraf çekildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.