Soydan; “Biz birlikte İskenderun’uz, biz birlikte Hatay’ız”

mustafa kemal soydan2
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Mustafa Kemal Mahallesi Sarıgül Sitesi’nde bir ev toplantısının konuğu oldu.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan’a yoğun ilgi gösteren Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri, Soydan’ı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söylediler.
Mehmet Soydan, Mustafa Kemal Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdikleri ev toplantısında yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi’nin birlikte muhteşem ikili olabileceğine vurgu yaparak şöyle konuştu;

‘AMACIMIZ HİZMET VE KARDEŞLİK OLACAK’
“Büyükşehir Adayımız Sayın Sadulluh Ergin parlamento tecrübesi olan, bakanlık tecrübesi olan, Hatay’ın dört bir köşesini bilen yerel hizmetlerle birlikte, Hatay’a kamu hizmetlerini de takip edebilecek tecrübeli bir siyasetçidir. Büyükşehir belediyesi yeni kurulacağı için bu kadrolar da çok önemlidir. Bu çatıyı doğru bir şekilde kurmalıyız. Hatay’ımızın geleceğini doğru inşaa etmeliyiz. İskenderun’da bu noktada çok önemli bir konumda. Bende İskenderun’da kurucu ilçe başkanlığı 22. Dönem Milletvekilliği ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndaki yönetim kurulu üyeliğiyle kamu tecrübesi olan, parlamento tecrübesi olan iskenderun’un sorunlarını bilen bir arkadaşınız olarak içinizden biriyim. Bana da görev verilirse muhteşem ikili olabileceğimizi düşünüyorum. Amacımız hizmet, kardeşlik ve barış olacaktır. Rabbim sizler için, bizler için hayırlısını versin. Gece gündüz koşmaya gönüller ve dualar almaya talibiz. Biz birlikte İskenderun’uz, biz birlikte Hatay’ız. İnşaallah İskenderun ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni ay yıldız gibi uyumlu yapacağız. Bunun için hep birlikte çalışalım” dedi.

“İSKENDERUN’A DEĞER KATACAĞIZ”
İskenderun’u, İskenderun’a yakışır şehir haline getirmek istediğini açıklayan Soydan; “Bu şehri yeniden planlamak istiyoruz. Bu şehri daha yaşanabilir, bu şehrin ticaretini, ekonomisini büyütmek istiyoruz. Yapacağımız işler çok. Projelerimiz çok. Ama inşallah gelecek haftadan sonra İskenderun’u, bir baştan bir başa sizlerle beraber tarayacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü biz bu şehre güçlü bir şekilde seçilip gelmek istiyoruz. Hem sizlerin hakkını hukukunu hem de İskenderun’un hakkını hukukunu korumak, savunmak ve mücadele etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan’a yoğun ilgi gösteren Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.