“CHP’li bir Belediye Başkanıyım diyebilen bir aday istiyoruz”

bozdogan2
İskenderun CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. , İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri Bozdoğan’ı ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını belirttiler.

“ÖRGÜTÜYLE, PARTİSİYLE BARIŞIK BİR ADAY İSTİYORUZ”
İGEV Başkanı Uyar, CHP’nin ve ülkenin ayakta kalması gerekir. Ulusal bilinç oluşturmada kırılmalar ve dökülmeler yaşanıyor. İçinde bulunduğumuz ortamda birlikte hareket etme zamanı. Erzin’den Arsuz’a CHP örgütlerini kucaklayan, parti tabanıyla iyi ilişkiler içinde olan, tabanı dinleyebilen ve tabanla birlikte hareket edebilen bir yönetim anlayışına sahip bir belediye başkanı istiyoruz. Yetki ve imkânları kullanan, CHP’yi zirveye taşıyan örgütle ve partisiyle uyuşan bir belediye başkanı ile çalışmak CHP’yi yüceltecektir. Böyle bir anlayış ile İskenderun Belediyesi’ni yöneten bir Belediye Başkanı ve O’nun çalışmaları destekleyecek partililer seçmenin ayağına gittiğinde oy isteyecek şartları oluşturacak bir anlayışta bir CHP’li belediye başkan adayı istiyoruz” dediler.
İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, İGEV yöneticilerinim taleplerinin yerinde talepler olduğunu belirterek, istenen başkan adayının özelliklerinde ortaklaştıklarını belirtti.
Bülent Bozdoğan, yapılacak yerel seçimlerin Türkiye’nin Suriye politikalarını onayı ya da reddini ortaya koyacağını belirterek “hükümetin yanlış Suriye politikaları; sıfır sorunlu Suriye – Türkiye politikasından, yüzde yüz sorun yaşayan iki komşu ülke aşamasında bir Türkiye yarattı” dedi.
Belediye Başkanı olması halinde, CHP örgütünü kucaklayan, parti tabanıyla barışık ve katılımcı bir anlayışla İskenderun’u yöneteceğini söyleyen İskenderun CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, İGEV yöneticilerine kendisi ve ekibini konuk etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek “Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacak gençler yetiştirmek hepimizin görevi, İskenderun’da verdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı İGEV Yönetim kurulunu ve tüm üyelerinizi şahsınızda kutluyorum” dedi.

Önceki İçerikSoydan; “Biz birlikte İskenderun’uz, biz birlikte Hatay’ız”
Sonraki İçerik“Başkan Civelek işin içinden çıkamıyor”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.