‘Huzur’lu yılbaşı

vali lekesiz huzurevi
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz, Serinyol Huzurevi’nde düzenlenen ve Yetiştirme Yurdu’nda kalan gençlerimizin de katıldığı yeni yıl kutlama programına iştirak ederek, saygıdeğer yaşlılarımızın ve geleceğimizin emanetçileri olan gençlerimizin yeni yılını kutladı.
Etkinliğe, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, MKÜ Rektörü Prof.Dr.H. Salih Güder, Antakya İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Jandarma Komutanı J.Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, Yaşlıları Destekleme Derneği Başkanı Nazime Emir ve protokol eşleri de katıldı. Vali Lekesiz, yaptığı konuşmada, ‘Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. İl protokolümüz ile birlikte sizlerin bu güzel gününü paylaşmak istedik. Teşriflerinden dolayı il protokolümüze ve eşlerine de teşekkür ederim.”dedi.
Yaşlılarımızın farklı alanlarda ilimize ve ülkemize hizmet verdiklerini kaydeden Lekesiz, “Yarınlarımızın daha güçlü olabilmesi için insanımıza güzel hizmetler yaptınız ve şimdi görevi bizlere emanet ettiniz. Bu bayrağı daha ilerilere taşımak, ülkemizin, ilimizin daha güçlü geleceğini inşa edebilmek için görevi bizler devraldık. Şüphesiz bizler görevi sizlerin yaptığından daha iyi yaparsak ülkeyi ileriye götüreceğiz, tıpkı gençlerimizin emanet edeceğimiz görevi bizlerden daha iyi yaparsa ki daha iyi yapacaklarına inancımız tamdır- ilimizi ve ülkemizi daha ilerilere götüreceği gibi.. Çok şükür Cumhuriyetimizin 90.yılında her alandaki gelişmeler hepimize gurur veriyor. Şüphesiz hepimiz ülkemizin çok daha iyi noktalarda olmasını istiyoruz. Bu da tüm enerjimize aklımızı da katarak daha çok çalışmamızı, çaba sarf etmemizi gerektiriyor. Birlik ve beraberlik içinde bunu yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile 2014 yılının sizler için, aileleriniz, sevdikleriniz, ilimiz ve ülkemiz için sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Etkinliğe katılan protokol üyelerinin, huzurevi sakinlerinin ve yetiştirme yurdunda kalan gençlerimizin de duygularını paylaştıkları etkinlikte daha sonra hep birlikte yılbaşı pastası kesildi. Etkinlik, Erkek Yetiştirme Yurdu Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği şarkılarla devam etti. Etkinlikte Vali Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz huzurevi sakinlerine ve gençlerimize yılbaşı dolayısı ile hediyeler verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.