GEREKTİĞİNDE MASAYA YUMRUĞUMUZU VURMAYI DA BİLİRİZ, MASAYI KIRMAYI DA!

esentepe soydan
AK Parti İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Soydan ğönülden hizmet etmek için bu yolda olduklarını söyledi.
AK Parti Hatay 22. Dönem Milletvekili ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan yılbaşı geceside boş durmayarak seçim çalışmalarını sürdürdü. Esentepe mahallesinde vatandaşların evine konuk olan Soydan Türkiye gündemindeki operasyonların perde arkası hakkında vatandaşları bilgilendirdi, ardından yerel gündemi ele aldı.
Soydan konuşmasında AK Parti hükümetinin 11 yıllık iktidarında Türkiye’yi nereden nereye getirdiği noktasında tespitlerde bulunarak yapılan sivil darbe girişimlerinin sonuçsuz kalacağını son sözü Türk milletinin söyleyeceğinin altını çizdi.

‘PLANSIZ ÇALIŞMA HALKI MAĞDUR EDİYOR’
Mehmet Soydan, milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmalarla özellikle İskenderun halkının kendisini iyi tanıdığını belirterek, şöyle konuştu;
“Biz gönülden hizmet etmek için bu yola çıktık. İskenderun’un sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm sürecini vatandaş ile birlikte yürüten bir anlayışla çalışma hedefindeyiz. Bu mahallenin dertlerini sıkıntılarını dinledik bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Ama malesef halkın sorunlarını çözme noktasında bu s ateşi yüreğinizde hissetmesseniz bu sorunları çözemezsiniz. Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak zor değil, biz şöyle böyle yaparız demiyoruz, onlar bizim zaten görevimiz. Bu kentte kentsel dönüşüm yapılırken hiç kimsenin mağdur edilmemesi gerekmektedir. Biz kısmet olurda bu makama gelirsek hizmet anlayışımızın gönül almak olduğunu vatandaşımız görecektir. Vatandaşımız ne istiyor, daha güzel daha ferah yeşil alanı olan bir kentte yaşamak istiyor. Bunları yapmak çok mu zor? Hayır değil, ama zamanında planlı yapılmayan işler vatandaşımızı mağdur etmiş. Biz vatandaşımızın gönlünü memnuniyetini alarak hizmet edeceğiz. Hem gönülleri alacağız, hem de memlekete hizmet edeceğiz. Biz insanlarımızın doğumundan ölümüne kadar hayatına yerel yönetim olarak nasıl yön verebiliriz, bunların derdindeyiz.”

GEREKTİĞİNDE MASAYA YUMRUĞUMUZU
VURMAYI DA BİLİRİZ, MASAYI KIRMAYI DA
Mehmet Soydan konuşmasında, Esentepe Mahalle Muhtarı Doğan Keleş’in “Bu memlekete masaya yumruğunu vuracak bir başkan gerek” sözüne gönderme yaptı.
Soydan, “Millete hizmet ederken, gönlünü kazanmak bizim felsefemizdir. Burada sizlerinde talep etmeyi düşünmediği hizmetleri de yapacağız. Biz çocukla çocuk, yaşlı ile yaşlı elde öperiz çekinmeyiz. Memleket kazansın, halkımız kazansın diye, masaya da vururuz masayı da kırarız. Biz koltuklardan değer bulalım diye değil, o koltuğun hakkını vermeye geliriz. Ben milletvekili olmadan önce mali durumum daha iyiydi. Milletvekilliği yaparken cebimizi doldurmadık, hizmet ettik. Cebimiz dolu değil ama gönlümüz dolu. İnsanımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi kendimize gönül koyduk ve bu yolda yürümeye, koşmaya devam ediyoruz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.