İskenderun Körfez Katı Atık Birliği meclis toplantısı yapıldı

körfez atik
İskenderun Körfez Katı Atık Birliği Meclis toplantısı Belediye ve Birlik Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek başkanlığında yapıldı.
Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen İskenderun Körfez Katı Atık Birliği meclis toplantısında konuşan İskenderun Belediye ve Birlik Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çöp sorununun çözüldüğünü, ayrıştırma ve geri dönüşüm sistemiyle Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi yapıldığını belirterek, “Bugün dünyanın en büyük sorunu çöp sorunu. Biz bu dönemde bunu hallettik. Bu çok önemli. Size tüm bu bölge halkı adına tekrar çok teşekkür ederim” dedi. Birlik ve İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, toplantıda birlik üyelerinin yeni yılını kutladı. İskenderun Körfez Katı Atık Birliği Meclis toplantısında, gündem maddeleri görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
Buna göre; 2014 yılı içerisinde 1 adet kısmi zamanlı sözleşmeli (Avukat) personel çalıştırılması kabul edildi ve bu personele Maliye Bakanlığı tarafından tarafından 2014 yılı Ocak ayı içerisinde yayımlanacak olan mahalli idare sözleşmeli personel ücretleri hakkındaki genelgeye göre ödenecek ücretin belirlenmesi için Birlik ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e yetki verilmesi kabul edildi.
Ayrıca; Tıbbi atıkların Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki sterilizasyon tesisine verilmesi işi ile ilgili olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Gazibel Hizmet Müşavirlik, İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 1 yıllık protokol imzalanması hususu görüşüldü ve protokol imzalanması konusunda Birlik ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e yetki verilmesi kabul edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.