MEHMET SOYDAN; “AK PARTİ’Yİ MİLLET GETİRDİ ANCAK MİLLET GÖTÜREBİLİR”

soydan tepeler2
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, tepe mahallelerdeki seçim çalışmalarını Esengül’de sürdürdü. Esengül son durakta kendisini davet eden vatandaşların evine konuk olan Soydan, sevgi gösterileriyle karşılandı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Esengül sakinleriyle bir araya geldi. Esengül son durakta bir eve misafir olan Soydan, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Soydan burada kentsel dönüşüm başta olmak üzere bir çok konuda mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı, ülke ve kent gündemiyle ilgili bilgiler verdi.
Mehmet Soydan’ın ilk gündem maddesi Türkiye gündeminde halen sıcaklığını koruyan 17 aralık operasyonları ve sonrasında yaşanan gelişmeler oldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük büyüme trendini AK Parti hükümetiyle yakalayan ülkemize karşı kurulan kirli tezgahlar ve oyunları millete anlatan Soydan, “AK Parti’yi millet getirdi ve ancak millet götürebilir” dedi.

“KİRLİ OYUNLARA SANDIKTA CEVAP VERECEĞİZ”
Soydan şöyle konuştu;
“Türkiye’de çok önemli hadiseler oluyor. AK Parti geldiğinde Merkez Bankası’nın rezervinde 20 -25 milyar dolar vardı. Bugün ise 140 milyar dolar rezerv var. İMF’ye 23 buçuk milyar dolar borcumuz vardı, bugün borcumuz yok. Türkiye’de insanımızın yaşam standartları yükseldi. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımları, kilometrelerce yollar yapıldı. Bu kadar yolsuzluklar varsa, Türkiye bu kadar parayı nasıl biriktirdi, nasıl yatırımlar yaptı? Türkiye’deki iktidarı millet destekliyor ve bu iktidarı milletin gözünden nasıl düşürürüz, bunun hesabını yapıyorlar. Askeri darbe ile yapamadıklarını şimdi sivil darbe ile yapmaya çalışıyorlar. Fakat bunu başaramayacaklar. AK Parti hükümetini milletimiz getirmiştir ve ancak milletimiz götürebilir. AK Parti, Türkiye’nin menfaatlerini her alanda korumaya devam ediyor. Oynanan kirli oyunlara en güzel cevabı Türk milletinin 30 Mart’ta sandıkta vereceğine inanıyorum.”

HEDEFLERİMİZİ BÜYÜK TUTALIM
30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde büyükşehir ile birlikte İskenderun’un kazanılması için vatandaşların hedeflerini büyültmeleri gerektiğini belirten Metmet Soydan İskenderun’un yatırımlardan daha iyi pay alabilmesi için AK Parti’nin hem büyükşehirde hem İskenderun’da kazanmasının şart olduğunu söyledi.
Soydan şöyle konuştu;
“Hatay büyükşehir belediye başkan adayımız sayın Sadullah Ergin oldu. Bakanımız sayesinde Hatay’a bir çok yatırımlar geldi ve gelmeye devam ediyor. Sayın Ergin kendisi de gelecek ve sizlerle görüşecek. Biz büyükşehirde yatırımların devam etmesi kardeşlik ve barışın devam etmesi ve çatışmaların önünün kesilmesi için iktidar partisiyle yürümek gerekiyor diye düşünüyorum. Bizim inancımız insanımızın hepsini kucaklamak. Biliyorsunuz İskenderun’un sınırları genişleri ve biz 250 bin insanımızı etnik kökenine bakmadan, bize oy vermiş vermemiş herkese kucak açtık ve herkese hizmet etmek için yola çıktık. Hizmet etmek sizlerin gönlünü almak için yola çıktık. Aramıza nifak sokmak isteyenlere fırsat vermememiz için sizden destek istiyoruz.”

SEVGİ SEVMEKLE TÜKENMEZ
‘Biz yaradılanı yaratandan ötürü seviyoruz’ diyen Mehmet Soydan, “Birlik beraberlik içerisinde İskenderun’a hizmet etmek, bir arada hoşgörüyü sağlamak gönüllere girmek niyetindeyiz ve inşallah gelecek haftadan itibaren çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE HAKKINIZI KORUYACAĞIZ”
Mehmet Soydan vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını da cevaplandırdı. Kentsel dönüşüm yapılırken vatandaşların haklarını koruyacaklarını ve uzlaşı içerisinde kentsel dönüşüm yapılacağını ve hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyledi. Esengül sakinlerinin her konuda sorularını cevaplandıran Mehmet Soydan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri, kendisini önce AK Partinin adayı sonrada belediye başkanı görmek istediklerini ve desteklerini esirgemeyeceklerinin sözünü verdiler.

Önceki İçerikÖLÜM VİRAJI’NA MÜDAHALE!
Sonraki İçerikİskenderun’da feci trafik kazası
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.