Erol Akın; “Yolun kusurlu yapıldığını defalarca söyledik!”

erol akın
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Liman B kapısıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde yolun kusurlu yapıldığını ifade etti.
Yıllardır insanların göz göre göre ölüme gittiği yolla ilgili açıklama yapan Akın, “Bu yolun yıllardır sorunlu ve yanlış olduğunu gündeme getirdik. 2006 yılından bu yana ilçe trafik komisyonunda görüştük. İlgili kurumlara gerekli yazışmaları yaptık. Ama yine öyle kaldı.
Yaşanan yeni trafik kazalarında yeniden gündeme gelen Liman B kapısının yolunun yanlış yapıldığını son zamanlarda üniversiteden bile fikir alındığını onların da yolun yanlış yapıldığını eğimin yanlışlığına dikkat çektiklerini, merkez kaç kuvvetinin ters yapıldığını dile getirdiler. Yıllardır bende şoförler odası olarak her zaman gündeme getiriyorum. Ancak bir türlü gereği yapılmıyordu. Şu anda orada yapılan çalışma gerçekten bizleri çok sevindirdi. Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Avukat Çiğdem Akkkoyun Yıldır’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca yine aynı trafik kazasında yaralanan ve sonra hayatını kaybeden Mustafa Ay’a da Allahtan rahmet diliyorum! İnşallah bir daha böyle kazaların olmaması için dua ediyoruz. Yolunda yapılma çalışmaları sona erdikten sonra da burada kazaların azalacağını düşünüyorum” dedi.

Önceki İçerikMustafa Ay da yaşama tutunamadı
Sonraki İçerikÖLÜM VİRAJI’NA MÜDAHALE!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.