Gül; “İskenderun’u yeniden inşa ederek çarpık yapılaşmaya son vereceğiz”

mhp gül
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül seçim çalışmalarını Bekbele, Denizciler ve Karayılan’da sürdürdü. Gül, yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde, başkan olduğu durumda İskenderun’da nelerin değişeceğini aktardı.
Gül konuşmasında, “Şehrimizin elini taşın altına sokacak bir lider ile nasıl gelişip büyüdüğünü göreceksiniz. İstihdam oluşturmak adına öncülük yapıp yatırımcıyı teşvik edeceğiz. Radikal projeler ile küçük bir coğrafyaya sıkışmış olan ilçemizi duvar yığını kasaba görüntüsü halinden kurtaracağız. İskenderun’u yeniden inşa ederek çarpık yapılaşmaya son vereceğiz. İskenderun’da karmaşa ve çileye dönüşen trafik düzenlemelerini yeniden düzenleyeceğiz. Özellikle toplu taşıma işinden ekmeğini kazanan esnafımızın huzur içinde çalışacağı adil bir sistemi, tesis edeceğiz. Bu düzenin tesisinde esnafımızın ekmeğini büyütürken insanlarımıza kolaylık sağlayacak adımları da atacağız” dedi.

“SEÇİMİN SONUCUNU BELİRLEYEN DEĞİL, SEÇİMİN GALİBİ OLACAĞIZ”
Gül şöyle konuştu; “Kimsenin iktidar baskısını kulanarak insanımıza ‘aba altından sopa göstermeye’ ve İskenderun halkının oyuna ipotek koymaya hakkı yoktur. Bu bir yerel seçim. Adaylar kendine değilde iktidara güveniyor ise aday olmasın. İskenderun halkının, şehrin anahtarını belediyeciliği yandaşlarına ve partisine hizmet olarak algılamayan kadrolarımıza teslim edeceğinden şüphe duymuyorum.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.