Çocuklarına çarpan sürücüyü arıyorlar

cocuk kaza
Öztrak ailesi, 3 ay önce okula gitmek için servis bekleyen çocuklarına çarptıktan sonra ortadan kaybolan otomobil sürücüsünün bulunmasını istiyor.
Kumlu’nun Batıayracı köyüne bağlı Müşrüfe Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki Güneş Öztrak, Reyhanlı ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Ilköğretim Okuluna gitmek için yol kenarında servis bekleyen oğlu 12 yaşındaki Kadir Öztrak’a çarptıktan sonra ortadan kaybolan yeşil renkli otomobilin sürücüsünün yakalanarak cezalandırılmasını istedi.
Kazadan sonra oğlunu abisinin hastaneye götürdüğünü belirten Öztrak, üç ay Antakya Devlet Hastanesinde tedavi görüp yoğun bakımda kaldı. Hastaneden yeni taburcu oldu. Kolları, bacakları ve boynu felç halde evimizde bakımını yapıyoruz. Şikayetçi olduk, oğluma çarparak ölüme terk eden vicdansız şoförün yakalanmasını ve caza almasını istiyorum” dedi.
Oğlunun fizik tedavisinin sürmesi gerektiğini ancak Ankara’ya gidecek ve tedavisini yaptıracak paraları olmadığını kaydeden Öztrak şöyle dedi: “Devletten yardım bekliyoruz. Diğer oğlum sara hastası olup devletten aldığı engelli maaşı olan 850 TL ile ve yakınlarımızın desteği ile hayata tutunuyoruz.”
Kaza yerini gösteren abisi 27 yaşındaki Hasan Öztrak ise yol kenarında bekleyen kardeşinin çarpıldıktan sonra sürücünün ortadan kaybolduğunu, sadece aracın yeşil renkli olduğunu öğrendiklerini ifade etti. Ağabey Öztrak, kardeşini felç eden şahsın bulunmasını istedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.