“CHP İLKESİZ DAVRANIYOR”

melih gökce
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarına, bu kez istifa çağrısıyla devam etti.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun, SSK Genel Müdürlüğü döneminde aynı model röntgen cihazının bir yıl arayla 7 kat fazla fiyatla alımının yapıldığı iddiasına ilişkin belgeleri daha önce twitterda paylaşan Gökçek, “KK (Kemal Kılıçdaroğlu) dönemindeki tezgahları bir bir ispat edemezsem belediye başkanlığından istifa edeceğim. Ama bir şartla… Ispat edersem kendi başkanlığı bırakacak. Çıkıp tartışmak cesaret ister değil mi?” diye sordu.
Geçen seçimde MHP’den Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı olan Mansur Yavaş’ın, bu kez CHP’nin Ankara adayı gösterilmesine ilişkin eleştirilerini devam ettiren Başkan Gökçek, şimdi de Ak Parti Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, CHP’nin Hatay Büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilmesini ‘ilkesizlik’ olarak değerlendirdi.

“FİŞLEME YAPIYOR DEDİKLERİ ADAMI ADAY GÖSTERDİLER”
“CHP, Hatay’dan aday yaptığı Lütfü Savaş için 2008’de TBMM’de önerge vermişti ” diyerek, verilen önergeyi sosyal medya ile paylaşan Başkan Gökçek, “CHP, Lütfü Savaş’a ‘CHP’lileri siyasi görüş ve mezheplerinden dolayı fişliyor’ diye Meclis araştırması verirken, şimdi CHP’den belediye başkan adayı yaptı. Buna ilkesizlik mi denilir, omurgasızlık mı? CHP’liler lütfen cevabı siz verin… Işte önergenin gerekçesi” mesajının ardından paylaştığı belgedeki şu ifadelere yer verdi:
“Üniversitede yapılan ihalelerle ilgili olarak açılan ihale yolsuzluğu soruşturması nedeni ile üniversiteyle ilişiği kesilen Yrd. Doç. Dr. Lütfü Savaş, Rektör Prof. Dr. Canda tarafından yeniden göreve başlatılmıştır. Rektör danışmanı olan Yrd. Doç. Dr. Lütfü Savaş, usulsüz işleme imza atmak suçundan disiplin cezası almış birisidir, ayrıca Yrd. Doç. Dr. Lütfü Savaş Tıp Fakültesindeki öğretim üyelerini siyasi görüşüne, mezhebine ve doğum yerine göre fişlemiş, bu nedenle de yargılanmıştır.”

Önceki İçerikTürkiye Deprem Veri Merkezi protokolü imzalandı
Sonraki İçerikBakan Ergin; “Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.