Keloğlan Masalları Müzikali Hatay’a Geliyor

Keloğlan Masalları Müzikali
TARİH: 29 Aralık Pazar
SAAT: 13.00 – 16.00
YER: Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu
BİLGİ İRTİBAT: 05309713388
Keloğlan Masalları Müzikali Türkiye Turnesine Hatay ile Devam Ediyor

TRT Çocuk ekranlarının sevilen yapımı “Keloğlan Masalları” Türkiye’de İlk Defa, müzikal bir sahne gösterisiyle çocuklarla buluşmaya başladı …
Ekranda yayınlanan çizgi filme sadık kalınarak hazırlanan “Keloğlan Masalları Müzikali” özel hazırlanan şarkıları, etkileyici dekoru ve profesyonel dansçılardan oluşan ekibiyle, yoğun bir turne programında, profesyonel bir sahne gösterisiyle Türkiye’nin dört bir köşesinde çocuklarla buluşacak.

TRT Çocuk ekranlarının en sevilen yüzlerinden olan Keloğlan Masalları, çocukların hayal dünyasına renk katarken, anne ve babaların da büyük ilgi ve beğenisiyle karşılaşıyor… Milli karakterimiz Keloğlan, TRT Çocuk ekranlarında yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kırarken, artık Türk dizileri gibi yurt dışına satılan bir yapım haline gelmiş durumda. İlk defa yerli bir yapımın ülkemizde ve yurt dışında gördüğü bu ilgi 7’den 70’e birçok insanda heyecanla karşılanmakta…keltosoglan 50 dakika sahne süresi olan Keloğlan Masalları Müzikali’nin senaryosu Keşif Yapım senaryo ekibi tarafından yazılmış. Çizgi filmde kullanılan orijinal sesleri ve aslına uygun hazırlanmış maskot ve kostümleriyle çocuklarla buluşmaya hazırlanan Keloğlan Masalları Müzikali, büyüleyici sahne dekoruyla uzun süre hatırlanacak bir gösteri olmaya aday durumda…
“Keloğlan Masalları Müzikali” nde çocukları bekleyen sürprizler de bulunuyor… Çocukların çok iyi tanıdığı Keloğlan, Bilgecan Dede, Balkız, Karavezir, Uzun, Huysuz, Muhafızlar ve dansçılardan oluşan profesyonel ekip, Keşif Yapım tarafından senaryolaştırılan ve sahneye uyarlanan çerçevede dolu dolu bir turne programı 29 Aralık Pazar günü Hatay’da olacak.

Önceki İçerikBUDUR İŞTE..
Sonraki İçerikEski İçişleri Bakanı Ak Parti Milletvekili İdris Naim Şahin, partisinden istifa etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.