Lekesiz; “Hatay’ın sağlık hizmetlerini büyük oranda rahatlatacak”

hastane
Hatay Valisi M.Celallettin Lekesiz, 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz ve yüklenici firmanın temsilcilerinin de katıldığı incelemeler sırasında ilgililerden bilgi alan Vali Lekesiz daha sonra yaptığı değerlendirmede, “hastanenin ilimizin sağlık hizmetlerini büyük oranda rahatlatacağını” kaydetti.
Antakya merkezde yaptırılan ve 11 bloktan oluşan Antakya Devlet Hastanesi’ninyataklı tedavi kurumlarımızın hem kapasitesini artıracağını hem de adeta bölge hastanesi gibi, 1.5 milyon nüfuslu ilimizin tamamına hizmet vereceğini hatırlatan Lekesiz, bu anlamda çok özel bir hastane olacağını söyledi.
Vali Lekesiz, kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan ve 2014 yılı sonu itibarıyla bitirilmesi hedeflenen hastanenin 140 dönüm arazi üzerinde kurulduğunu ve şehir hastanesi statüsünde olduğunu da sözlerine ekleyerek, ‘İlimiz için son derece önemli bir yatırım olan hastanenin insanımıza en iyi şekilde hizmet verebilmesi açısından odaların tamamı birer kişilik olacak ve tuvaleti, banyosu içerisinde, lüks otel odası konforunda olacak. Hastanenin tamamlanması ile beraber artık başka şehirlere hasta taşınmasına gerek kalmayacak. Hastanenin ilimize kazandırılmasında emeği geçen Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin ve Sağlık Bakanlarımız başta olmak üzere ilimiz Milletvekillerine, İl Özel İdaresi ve İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ederim’ şeklinde konuştu.

Önceki İçerikKademeli Yaklaştırma
Sonraki İçerikKİMYECİ; “İSTİKRARLI VE HUZURLU BİR YÜKSELİŞİMİZ VAR”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.