Yine Liman C kapısı, yine feci kaza.. 1 ölü 1 ağır yaralı

liman kaza1
İskenderun Liman C kapısında meydana gelen feci kazada bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. İskenderun’da meydana gelen trafik kazasında avukat olan Çiğdem Akkoyun Yıldır hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre kaza İskenderun Adana yolu liman C kapısı civarında meydana geldi. Adana istikametine gitmekte olan Çiğdem Akkoyun Yıldır yönetimindeki 31 KHH 84 plakalı jip aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçerek Mustafa Ay (39) yönetimindeki 80 GB 210 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle jipin üst bölümü parçalanarak çarptığı aracın üstünde kaldı. Kazada avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır feci şekilde hayatını kaybederken araç içerisinde sıkışan Mustafa Ay sağlık ve itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.
İskenderun devlet hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Ay özel bir hastaneye sevk edilirken durumunun kritik olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle İskenderun Adana karayolunda trafik tek şeritten sağlanabildi.
Meraklı vatandaşların polise zor anlar yaşattığı kazada etrafa saçılan araç parçaları polis tarafından tek tek toplandı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır’ın eşi Savaş Yıldır ve yakınları sinir krizleri geçirdiler. Yolun meyilli olması nedeniyle bir çok trafik kazasının yaşandığı Liman C kapısı bölgesinde geçtiğimiz günlerde müzik öğretmeni bir bayan kaza yaparak hayatını kaybetmişti.
Polis bir kişinin hayatını kaybettiği ile ilgili soruşturma başlattı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.