KİRMİT AİLESİ’NDE ÇİFTE MUTLULUK!

serdar nikah1
Sevgi Samar ve Serdar Kirmit çiftinin nikahı, Palmiye Hastanesi’nin 5. Kuruluş yıldönümü ve SGK’ya ilk hasta kaydının yaptırıldığı güne denk geldi..
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Sevgi Samar ve Serdar Kirmit çiftinin nikahını kıydı.
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili Serdar Kirmit ile psikolog Sevgi Samar’ın nikah töreni, Palmiye Hastanesi’nin üst katındaki Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Önce mutluluklar diliyorum. Herkes size mutluluklar dileyecek. İnsan hep hayatı boyunca mutluluk arar. Mutluluğun kaynağı sevgidir. Birbirinizi sevin. Sevginin besini de saygıdır. Birbirinizi sayın. Hayatı, dünyayı sevin. Saydıkça, sevdikçe mutluluğunuz artar. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Sevginiz zaten gözlerinizden okunuyor. Ben bir hekimim, uzun yıllar hastanede çalıştım. Bir hastanede ilk defa nikah kıyıyorum. Benim için çok güzel oldu bu. Sizin için de bir rastlantı, bugün hastanenizin 5. kuruluş yıldönümüne rastlıyor. Ayrıca tebrik ediyorum” dedi.
Genç çiftin nikah şahidi İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr.Yılmaz Şahutoğlu, Saadet Özmen ve Av.Faik Çekin oldu. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, evlilik cüzdanını geline verdi ve genç çifte mutluluk temennisinde bulundu. İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr.Yılmaz Şahutoğlu yaptığı konuşmasında, genç çifte mutluluk diledi.
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’in de katıldığı törende, Palmiye ailesi olarak, nikah gününde önemli bir olayın daha yaşandığını belirten Başhekim Dr.Yılmaz Şahutoğlu, “20 Aralık 2009 tarihinde Palmiye Hastanesi SGK’ya ilk hasta kaydını yaptırmıştı. Bugün beşinci yılımızı kutluyoruz” dedi ve kurumun kazandırılmasında ve bu noktaya gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Nikah töreninin ardından, genç çiftin nikah pastası ve İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nin yıldönümü pastası kesildi.

Önceki İçerikYankı Gazetesi 20 yaşında..
Sonraki İçerikMehmet Soydan; “Herkese hizmet etmek için gönlümüzü açtık”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.