AK Parti tek yürek, tek vücut oldu

AK Parti yemek
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, İskenderun Belediye Başkan aday adaylarını birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya getirdi. Yemeğe 6 belediye başkan aday adayı katılırken, diğer 3 aday adaylarından Mehmet Soydan şehir dışında olduğu için, Esabil Soydan ile Seyfi Dingil ise, mazeret bildirerek yemeğe katılamadıklarını ifade ettiler.
Hasan Baba Restaurant’ta verilen yemeğe, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adaylarından Mehmet Dönmez, Abdulkerim Güven, Bülent Özer, Filiz Özçörekçi, Turgut Polatçı ve Ümran Gültekin, AK Parti kadın kolları üyeleri katıldı.
Yemekte birlik, beraberlik ve dayanışma adına herşey hakimdi. Aday adaylarını her on günde bir araya getiren AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın bu yaklaşımı parti tabanını da oldukça memnun etti. Yemekte kısa bir açıklama yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, aday adaylarının hepsinin birbirinden değerli olduğunu ifade ederek, “Burada önemli olan teşkilat olarak birlik ve beraberliğimizdir. Elbette ki; adaylık bir kişiye nasip olacak. Kim aday olursa aday adayları ve parti olarak onun etrafında birleşip Allah’ın izniyle İskenderun Belediyesi’ni AK Partili yapacağız” diye konuştu. Başkan Yaran, aday adaylarına yemeğe katılıp gösterdikleri birlik ve beraberlik tablosundan dolayı teşekkür etti.

Önceki İçerikİTSO’da, ABİGEM Hibe ve Kredi bilgilendirme semineri..
Sonraki İçerikYankı Gazetesi 20 yaşında..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.