Bakan Ergin, Soydan’la Hatay’ı karış karış geziyor

bakan soydan
Adalet Bakanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bakan Ergin; AK Parti İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Soydan’la birlikte tokalaşmadık el ve ayak basmadık köy, mahalle bırakmıyor.
Gittiği her ilçede yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Ergin, Büyükşehir Adaylığı açıklanmasıyla birlikte yoğun bir tempoyla çalışıyor. Hatay’ da çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiren Sadullah Ergin’i; İskenderun AK Parti Kurucu Başkanı, 22. dönem milletvekili ve İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Soydan bir nebze olsun yalnız bırakmıyor.
Yola çıktıkları ilk günlerdeki gibi bu seçimde de omuz omuza seçim mücadelesi veren iki usta siyasetçi, halk tarafından sevgi gösterileri ile karşılanıyor.
İskenderun Belediyesi Başkanlığı için İskenderunlular tarafından ismi sıkça konuşulan Mehmet Soydan açıklamasında; “Biz 2002 yılından bu yana sayın bakanımızla durmadan Hatay için çalıştık. Milletvekilliğimde ve vekilliğimden sonra hala Hatay’ı karış karış geziyor, halkımıza sunduğumuz ve sunacağımız hizmetlerden bahsediyoruz. İskenderun, Hatayımız’ın en güzide ve çok önemli bir kentidir. İskenderunumuz’u, AK Parti’in çağdaş hizmet anlayışıyla buluşturup, hakettiği hizmetlerle tanıştıracağız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.