ARSUZ CHP’DE EĞİLİM YOKLAMASI HEYECANI

D17C5466
CHP, Arsuz ve Defne için bugün eğilim yoklaması yaptı. Geçtiğimiz hafta, aday adaylığından çekildiğini duyuran Aziz Yazar ve Bülent Seküçoğlu’nun dışında tüm aday adayları Lion King’te gerçekleşen eğilim yoklamasında hazır bulundu.
Demokratik bir seçimin yaşandığı eğilim yoklamasına, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan ve çok sayıda partili katıldı.
Saat 08.00’den itibaren başlayan seçimlerde 1845 üye oy kullandı. Bunun için salonda 10 adet sandık kuruldu ve her sandık başında üçer görevli hazır bulundu.
CHP’nin Arsuz Belediye Başkan Aday Adayları, üyeleri kapıda karşıladı.
Heyecanlı anların yaşandığı seçimlerde, tüm aday adayları ‘birlik ve beraberlik’ mesajı verdi. Arsuz’da başkanlık yarışının en güçlü isimleri Necmettin Güler, Necati Yıldız, Nihat Karpuz ve Nazım Culha bir an olsun oturmadılar.
Dışarıda ise Av. Necati Yıldız’ın pankartları dikkat çekti.
İlerleyen saatlerde ise, Arsuz Belediye Başkan aday adayları Necmettin Güler, Necati Yıldız, Nihat Karpuz, Nazım Culha, Nejat Pehlivan, Necim Bozkurt, Necmettin Acar, Yıldız Bor, Akil Karaciğer, Bedi Palta ve Fuat Süme, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ’la birlikte objektiflere poz verdi. Milletvekili Dudu, “Hiçbir sorun olmadan Cumhuriyet Halk Partililer sandığa gidiyor. Kendi belediye başkan adaylarını kendileri belirleyecekler. Bugün Arsuz’da aday sayısı 4’e düşürülecek. Genel merkezin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda bu sayısı teke düşürülerek, bir arkadaşımız belediye başkanı adayı olacak. Dolayısıyla o arkadaşımızın yanında hep beraber olacağız” dedi.
Eğilim yoklaması saat 17.00’de sona erecek..
Ayrıntılar gelecek..

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.