Ergin İskenderun’da; “Hatay’ı hizmetlerle donatacağız!”

akparti sadullah14
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın ilçe divan toplantısı, Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Divan toplantısında konuşan Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerin öneminden bahsederek, “Güven ve istikrarın devam etmesini istiyorsak, bu seçimlerde AK Parti diyeceğiz” şeklinde konuştu.
Grand Plaza’da gerçekleştirilen AK Parti İlçe Divan Toplantısı’na Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adaylarından Mehmet Dönmez, Mehmet Soydan, Seyfi Dingil, Bülent Özer, Esabil Soydan, Abdulkerim Güven, Filiz Özçörekçi, Turgut Polatçı, Ümran Gültekin, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İSGİAD Başkanı Recep Atakaş, Paşa Karaca, Cemil Kirmit gibi seçkin iş adamları, AK Parti ilçe teşkilat yöneticileri ve kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.
İlçe Divan Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Partililer salona sığmazken, yoğun kalabalıktan dolayı bir grup partili ise programı dışarıdan dinlemek zorunda kaldı. Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in salona girişiyle coşku arttı. Salonu hınca hınç dolduran partililer Ergin’e yoğun sevgi gösterisinde bulundular, elini sıkmak için birbirleriyle yarıştılar.

ESABİL SOYDAN İSKENDERUNSPOR ATKISI TAKTI
İlçe Divan toplantısı başlamadan önce Denizciler Belediye Başkanı ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Esabil Soydan, Bakan Ergin ve AK Parti Milletvekillerine İskenderunspor atkısı taktı. Soydan’ın bu yaklaşımı salonda bulunan sporseverler ve partililer tarafından alkışlandı.
İlçe Divan Toplantısı’nın açılış konuşmasını AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran yaptı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti bayrağını İskenderun Belediyesi’ne dikeceklerine sonuna kadar inandıklarını belirten Başkan Yaran, “Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle ben şimdiden İskenderun Belediyesi’ni AK Partili belediyesi olarak görüyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

DAHA FAZLA HİZMET İÇİN AK PARTİ DEMELİYİZ
Daha sonra AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci’ye söz verildi. Hatay’ın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, 15 ilçesini de AK Partili yapacaklarını kaydeden Başkan Kimyeci, “Bu bakımdan bize durmak yok. Daha fazla hizmet almak istiyorsak, Büyükşehir ile birlikte tüm ilçelerimizi AK Partili yapacağız” diye konuştu.

11 YILDIR GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MİLLETİMİZE HİZMET ETTİK
İlçe Divan Toplantısı’nda son olarak Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin konuştu. Açıklamalarında sürekli birlik ve beraberlikten bahseden Ergin, yerelde genele birçok konuda geniş ve detaylı bilgiler verdi. İskenderun’da gördüğü tablodan bir hayli memnun olduğunu konuşmasının her satırında ifade eden Ergin, “Gençlerin, evlatlarımızın istikbalini adım adım inşa etmenin onurunu ve şerefini sizlerle beraber taşıyoruz. Hizmet siyasetinin ne olduğunu, Türkiye’ye, aziz milletimize nasıl yapılacağını göstermenin haklı onurunu paylaşıyorum sizlerle. 11 yıldır Türkiye’nin dört bir köşesine hizmet ettik. Gece gündüz demeden çalıştık. Bu eserlerimiz ve bu eserlerin şanı Türkiye’yi aştı. Allah’a şükür ki dizlerimizde derman, güç var. Bu güç, milletimin vermiş olduğu destekle oluşan bir güç. Ne olduğumuzu biliyoruz. Bu gücün neyden kaynaklandığının farkındayız. Bugüne kadar ayaklarımızı yerden kesmedik, sizlere hizmet yolunda elimizden gelen tüm imkân ve gayreti gösterdik” dedi.

HATAYIMIZ’I HİZMETLERLE DONATACAĞIZ
Hatay’a gelen hizmetler noktasında da açıklamalarda bulunan Ergin, “Çok şükür ki Hatay’ın geçmişten gelen hizmet alacaklarına kavuşturduk. Reyhanlı Barajı’ndan Havaalanı’na kadar güzel Hatay’ımızı yeniden inşa ettik. Amanos Tüneli’ni de Allah’ın izniyle yapıp bölgemizin hizmetine sunacağız. Amanos Tüneli ülkemiz ve bölgemiz için son derece önemlidir. Hatay’a yapılan tüm hizmetleri üst üste koyun, Amanos Tüneli’nin maliyetini karşılamıyor. Sizler güç ve destek verdikçe bizler Hatayımızın daha yaşanılır ve daha modern bir bölge haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

ADAY ADAYLARIMIZIN HEPSİ BAŞKANLIĞI YAPABİLECEK KAPASİTEDE
Son olarak AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayları ile ilgili de konuşan Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “Hepsi birbirinden değerli aday adaylarımız var. Hepsi de başkanlık görevini yapabilecek kişilikte ve dirayette. Ama biliyorsunuz ki, bu iş bir kişiye nasip kısmet olacak. Aday konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah en kısa zamanda adayımızı da açıklayacağız. Kim aday olursa olsun onun etrafında birleşip İskenderun’u ve Büyükşehir’i AK Partili yapacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Önceki İçerikİşte dayanışma!
Sonraki İçerikİŞTE BUDUR!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.