“Birikimlerinize iş dünyamızın ihtiyacı var”

vali durmus1
MÜSİAD toplantısına katılmak üzere Hatay’a gelen Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası eski (TCMB) Başkanı Durmuş Yılmaz, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Yılmaz, Hatay’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, de Yılmaz’ı ilimizde görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, düzenlenen toplantının ilimiz ve iş dünyası için yararlı olmasını temenni etti.
İş dünyasının moralinin iyi olmasının, illerin ve ülkelerin moralinin de iyi olmasına ciddi katkı sağlayacağını vurgulayan Lekesiz, 21. yüzyılın pek çok değişkenin devreye girdiği çok dinamik bir yüzyıl olduğunu ve bu yüzyılda ülkelerarası rekabette iş dünyasına da çok önemli görevler düştüğünü kaydederek, “Ülkemizin koşusuna illerimizin de kendi koşularıyla destek verebilmeleri için şahsınızın ve sizin gibilerin birikimlerine iş dünyamızın ihtiyacı var” diye konuştu.
Vali Lekesiz, Yılmaz’a tarihi Valilik binası hakkında da bilgi vererek, ilimizin tarihine ışık tutan ‘Hatay Devleti’ kitabını ziyaretin anısına hediye etti. Lekesiz ayrıca konuğuna, Valilik binasında bulunan Hatay Devleti Müzesi’ni de gezdirdi.
Ziyarette, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı da hazır bulundu.

Önceki İçerikGalatasaray Juventus Şampiyonlar ligi maçı saat kaçta hangi kanalda ?
Sonraki İçerikYAPI KREDİ VE YGA GELECEĞİN SOSYAL BİLİNÇLİ LİDERLERİNİ YETİŞİYOR
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.