Hüseyin Dönmez için Mevlid-i Şerif okutuldu

mevlid
Geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan Merhum Hüseyin Dönmez ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu. AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez ve Öztrans Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dönmez ruhuna bol bol dualar edildi.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Perşembe günü aniden rahatsızlanan Hüseyin Dönmez, Gelişim Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Dönmez, ölümüyle başta ailesi olmak üzere tüm İskenderun halkını derin üzüntüye boğdu. İskenderun’un sevilen ve saygın isimlerinden biri olan Hüseyin Dönmez için Memo Restaurant’ta düzenlenen Mevlid-i Şerif’e; AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Antakya Belediye Başkan Lütfi Savaş, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, İlçe Başkanı İbrahim Yaran, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Tosyalı, KİSİAD Başkanı Tamer Eker, CHP Hatay Eski Milletvekili Aziz Yazar, iş adamı Recep Atakaş, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adaylarından Mehmet Soydan, Abdulkerim Güven, Bülent Özer, Esabil Soydan, Ümran Gültekin, Turgut Polatçı, Filiz Özçörekçi, AK Parti ilçe teşkilat yöneticileri, Dönmez ailesinin yakınları, sevenleri, dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez ve Öztrans Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dönmez Mevlid-i Şerif’e gelen tüm davetlileri tek tek karşılarken, vatandaşlarımız ise Dönmez ailesini bu günde yalnız bırakmayarak acılarını bir kez daha paylaştılar.
Yoğun katılımın olduğu Mevlid-i Şerif’te Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun İlçe Eski Müftüsü Remzi Yavuz ve cami hocaları tarafından Kuran-ı Kerim, Salavat-ı Şerifler okunurken merhum Hüseyin Dönmez’in ruhunu bol bol dualar edildi. Mevlid-i Şerif’in ardından katılanlara yemek ve tatlı ikram edildi. Hüseyin Dönmez’e bir kez daha Allah’tan rahmet, başta Mehmet Dönmez ve Yusuf Dönmez olmak üzere tüm dost, akraba ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.