Karasayar GÜNEY’e açıkladı; “TOKİ konutları geliyor”

milletvekili karasayar güney
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’da bulunduğu süre zarfında kurum, kuruluş, oda ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Karasayar’ın geçen haftaki durağı gazeteciler oldu. Güney Medya Grubu’nu ziyaret eden Milletvekili Karasayar, Güney Medya Grubu çalışanlarına başarılar diledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayları, AK Parti belediye meclis üyeleri ve parti ilçe teşkilat yöneticilerinden oluşan heyeti Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar, AK Parti’nin gerek ilçe teşkilatı, gerekse belediye başkan aday adayları ile birlikte bir bütünlük içinde hareket ettiğini vurguladı. Bu birlikteliğin örnek gösterilebilecek nitelikte olduğunu kaydeden Akpınar, gündeme ilişkin sorular sorarak Milletvekili Karasayar’dan bilgi aldı.
AK Parti iktidarı olarak göreve geldikleri günden bu güne kadar ülkenin sorun ve sıkıntılarını olabildiğince çözdüklerini kaydeden Milletvekili Karasayar, bunda en büyük payın kendilerine her seçimde büyük destek veren halk olduğunu ifade etti.
İskenderun’un da AK Parti iktidarı döneminde 40 yıldır alamadığı hizmetleri aldığını vurgulayan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “İskenderun’a şöyle bir baktığımızda birçok yatırım ve hizmet aldık. Bundan sonrada hükümetin kentimize katkıları artarak devam edecek. Önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerde de İskenderun Belediyesi’ni AK Parti ile bütünleştirirsek, İskenderun o zaman hizmetlere doyar” dedi.
İskenderun’a TOKİ konutları müjdesini de veren Milletvekili Karasayar, “Özlediğimiz TOKİ konutlarına inşallah önümüzdeki zaman zarfında kavuşacağız. İhtiyaç sahipleri insanlarımızı TOKİ vasıtasıyla konut sahibi yapıp, yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz” ifadelerini kullandı. Milletvekili Karasayar, sahil kordonunda bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de bakım ve onarımdan geçirileceğini, daha binanın daha iyi şartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermesini sağlayacaklarını belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.